Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Αίσθηση και αντιδράσεις προκάλεσε μία υποψηφιότητα στο συνδυασμό της υποψήφιας δημάρχου Λέσβου, Εριφύλλη Χιωτέλλη, καθώς ο συγκεκριμένος, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, είναι ιδρυτικό μέλος της Χρυσής Αυγής στα Ιωάννινα!

Μετά πάντως από τις διαστάσεις που έλαβε το θέμα, η κυρία Χιωτέλλη τον έθεσε εκτός συνδυασμού.

Σύμφωνα με το Lesvospost.com, ο Δημήτρης Κόρακας, ο οποίος κατάγεται μεν από την Λέσβο αλλά κατοικεί μόνιμα στα Ιωάννινα, όπου μάλιστα διατηρεί και το δικό του φροντιστήριο, είναι ιδρυτικό μέλος της Χρυσής Αυγής στα Γιάννενα, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις του κόμματος και μάλιστα ως ομιλητής, εμφανίζεται ως φανατικός οπαδός του Μιχαλολιάκου και της Χρυσής Αυγής ενώ το φροντιστήριο του έχει γίνει στόχος αναρχικών ομάδων.

Ο κ. Κόρακας, σύμφωνα με το Lesvospost.com μέχρι τις προηγούμενες εκλογές ήταν φανατικός υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής, με δεκάδες εμφανίσεις, ενώ πολλά άρθρα και κείμενα που τον αφορούν δημοσιεύονται σε ιστοσελίδες της περιοχής.

Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, μετά τις εκλογές επέστρεψε ξανά στην ΝΔ από όπου και είχε ξεκινήσει ως φοιτητής και τώρα εμφανίζεται να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της Εριφύλλης Χιωτέλλη και τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Τέλος» μετά το σάλο

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η υποψηφιότητα του Δημήτρη Κορακα η ίδια η κυρία Χιωτέλλη με δήλωση της στο Facebook δηλώνει πως «Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Δημήτρης Κόρακας, δεν είναι πλέον υποψήφιος με τον συνδυασμό μας. Το πρόσφατο παρελθόν του κ. Κόρακα και η δράση που έχει αναπτύξει στα Γιάννενα, τα προηγούμενα χρόνια, με τίποτα δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας. Είναι ακριβώς στον αντίποδα!»

Διαβάστε επίσης: 

Ερωτευμένη με τον Αλβανό βαρυποινίτη η 45χρονη δικηγόρος – Αποκαλυπτικοί διάλογοι

Μαγεία! Διανυκτέρευση στο Λούβρο προσφέρει η Airbnb (pics)

Οι ...ανησυχίες του Ζάεφ για την όμορφη κόρη του και η «εξομολόγηση» στον Τσίπρα (vid & pics)

 


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.