Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Νίκος Κιουτσούκης, Γραμματέας ΓΣΕΕ στο Reader: Ορδές βαρβάρων του ΠΑΜΕ εμποδίζουν το συνέδριο

Για ορδές «τραμπούκων και βαρβάρων του ΠΑΜΕ» κάνει λόγο ο Γραμματέας της ΓΣΕΕ, επικεφαλής της ΔΑΚΕ Νίκος Κιουτσούκης, μιλώντας στο Reader.gr.

Με αφορμή τα επεισόδια στο Ρόδος Παλάς και την εισβολή μελών του ΠΑΜΕ, σημείωσε «Το κτήριο του Ρόδος Παλάς τελεί υπό κατάληψη από τις ορδές των βαρβάρων και των τραμπούκων του ΠΑΜΕ που έρχονται με στόχο να χτυπήσουν ανθρώπους και να ματαιωθεί το συνέδριο».

«Το συνέδριο δεν συνάδει με τις πολιτικές επιδιώξεις του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ» σημειώνει.

Ο κ. Κιουτσούκης κάνει λόγο για «ορφανά του Στάλιν που θέλουν να διατηρήσουν το παράρτημα, ενώ γνωρίζουν ότι έχει κλείσει».

Όπως σημειώνει, από τα εννέα χρόνια κρίσης, το ΚΚΕ δεν έχει καταφέρει να κεφαλαιοποιήσει ψήφους, άρα το ίδιο συμβαίνει και με το ΠΑΜΕ.

Επίσης, ο επικεφαλής της ΔΑΚΕ, αναφέρει ότι το ΠΑΜΕ «μεταφέρει πληρωμένα στελέχη, από το ένα μέρος στο άλλο και αυτό και μόνο δείχνει την αδυναμία να συγκεντρώσει κόσμο στο ταξικό κίνημα που λένε ότι υποστηρίζει».

Ανέφερε επίσης το ΠΑΜΕ έχει προσφύγει πολλές φορές στη Δικαιοσύνη και επειδή δεν το δικαίωσε, καταφεύγει στη λογική «πας μη κομμουνιστής βάρβαρος και πας μη κομμουνιστής εργοδότης».

Τέλος, αναφέρει ότι για τα γεγονότα έχει ευθύνη και η κυβέρνηση. «Όσο κι αν τραμπουκίσουν και βεβηλώσουν δημόσια κτήρια, κανείς δεν προσφεύγει εναντίον τους».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.