ΠΟΛΙΤΙΚΗ
28/05/2019 15:51

Επιβίωσε στη μάχη του... σταυρού ο «μισθοφόρος»: Οι παίκτες ριάλιτι που εκλέχτηκαν δημοτικοί σύμβουλοι (pics)

«Αέρα» ριάλιτι έχουν οι φετινές Αυτοδιοικητικές Εκλογές αφού συμμετέχοντες δοκίμασαν την τύχη τους και τα κατάφεραν.

Επιβίωσε στη μάχη του... σταυρού ο «μισθοφόρος»: Οι παίκτες ριάλιτι που εκλέχτηκαν δημοτικοί σύμβουλοι (pics)
Επιβίωσε στη μάχη του... σταυρού ο «μισθοφόρος»: Οι παίκτες ριάλιτι που εκλέχτηκαν δημοτικοί σύμβουλοι (pics)
Ανάγνωση:

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο «μισθοφόρος» του Survivor ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση» του Γιάννη Σταθόπουλου που πέρασε στον δεύτερο γύρο με ποσοστό 26,4%. Ο συνδυασμός εξέλεξε εννέα δημοτικούς συμβούλους, ανάμεσά τους και ο Αναγνωστόπουλος που συγκέντρωσε 303 ψήφους και βρέθηκε στην έβδομη θέση.

Η Σάρα Εσκενάζυ που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ενωμένο Μαρούσι» του Γιώργου Καραμέρου. Ο συνδυασμός πέρασε στον δεύτερο γύρο συγκεντρώνοντας το 24,2% των ψήφων και εξέλεξε δέκα δημοτικούς συμβούλους. Η Σάρα Εσκενάζυ βρέθηκε στην τέταρτη θέση συγκεντρώνοντας 529 σταυρούς και εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος στο Μαρούσι. Στο Δήμο Αμαρουσίου πρώτη αναδείχτηκε η παράταξη του Θεόδωρου Αμπατζόγλου συγκεντρώνοντας το 33,8% των ψήφων.

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί από το Power of Love ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Πολίτες σε Δράση» στο Δήμο Ζωγράφου. Η παράταξη ήρθε στην έβδομη θέση συγκεντρώνοντας ποσοστό 5,2%. Εξέλεξε δύο δημοτικούς συμβούλους με τον Σωκράτη να μην τα καταφέρνει αφού βρέθηκε στην έκτη θέση με 78 σταυρούς.

Η Γιάννα του MasterChef, κατά κόσμον Ιωάννα Ρεντέση, ήταν υποψήφια με την παράταξη «Ήλιδα Νέα Μέρα Χρήστος Χριστοδουλόπουλος» που ήρθε στη δεύτερη θέση στον Δήμο Αμαλιάδας συγκεντρώνοντας ποσοστό 39,8% και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο. Ωστόσο στο υπουργείο Εσωτερικών δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα για τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους οπότε είναι άγνωστο αν η Γιάννα κατάφερε να εκλεγεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ