ΠΟΛΙΤΙΚΗ
31/05/2019 11:30

Φαήλος Κρανιδιώτης: Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Παύλο Πολάκη (vid)

«Του Παύλου του Πολάκη του έχω πει πάρα πολλά και του έχω γράψει, αλλά... θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια», ανέφερε ο Φαήλος Κρανιδιώτης για τον αναπλ. υπουργό Υγείας.

Φαήλος Κρανιδιώτης: Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Παύλο Πολάκη (vid)
Φαήλος Κρανιδιώτης: Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Παύλο Πολάκη (vid)
Ανάγνωση:

Την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον αναπλ. υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, αισθάνθηκε το πρώην στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και επικεφαλής της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης, από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Kontra.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κρανιδιώτης θέλησε, πέρα από τις όποιες ιδεολογικές διαφορές και τις κόντρες με τον αναπλ. υπουργό Υγείας, να τον ευχαριστήσει γιατί βοήθησε προσωπικά με την περίθαλψη στενού του προσώπου που κινδύνεψε με τετραπληγία.

«Του Παύλου του Πολάκη του έχω πει πάρα πολλά και του έχω γράψει κι από την εκπομπή σας. Πριν από ένα μήνα περίπου ένα στέλεχος των ειδικών δυνάμεων κι εκείνος.... είχε ένα φοβερό ατύχημα μέσα στο σπίτι. Θα έμενε τετραπληγικός. Εγχειρίστηκε, αλλά έπρεπε να πάει άμεσα σε ένα κέντρο αποκατάστασης. Οπότε μισή ντροπή δική μου, λέω, και πήρα ένα φίλο μου πολύ αριστερό δημοσιογράφο για να βρω το τηλέφωνο του Πολάκη», τόνισε ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

«Τον παίρνω τηλέφωνο το βράδυ της πρότασης μομφής, δεν τον βρίσκω και του στέλνω μήνυμα. Και λέω δεν θα με πάρει κι αν με πάρει θα μου πει " τι θες ρε", γιατί λίγες μέρες του είχα γράψει κάτι πολύ χοντρό», συνέχισε ο κ. Κρανιδιώτης.

«Όχι μόνο δε μου είπε τίποτα, βοήθησε να λυθεί το θέμα και ο άνθρωπος πάει πολύ καλύτερα κι έχω μάθει ότι το κάνει και σε πάρα πολλούς άλλους. Και του είπα ότι αυτό θα το πως δημόσια κι οφείλω να το κάνω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ