ΠΟΛΙΤΙΚΗ
04/07/2019 23:27

Στην ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα στη Λιβαδειά ο Γιώργος Μαργαρίτης
Στην ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα στη Λιβαδειά ο Γιώργος Μαργαρίτης
Ανάγνωση:

Στην πρώτη σειρά των καθισμάτων στην συγκέντρωση του ΚΚΕ, στην Λιβαδειά βρέθηκε ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, Γιώργος Μαργαρίτης, ο οποίος παρακολούθησε ολόκληρη την ομιλία του γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, επέλεξε να κάνει μια από τις τελευταίες του ομιλίες πριν τις κάλπες της Κυριακής, σε μια από τις τρεις περιφέρειες που είναι υποψήφιος, την Βοιωτία και την πρωτεύουσά της. «Είναι ευκαιρία για το ΚΚΕ, να πάρει την βουλευτική έδρα στη Βοιωτία» σημείωσε.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προσδιόρισε την εξάρτηση την οποία έχουν όλα τα άλλα κόμματα από το διευθυντήριο των Βρυξελλών τονίζοντας ότι «πριν προλάβει να ορκιστεί η κυβέρνηση συνεδριάζει το Eurogroup» και σχολίασε πως «τα κοράκια των Βρυξελλών δείχνουν με αυτό τον τρόπο ότι δεν έχουν καμία αγωνία για το αν η κυβέρνηση που θα σχηματιστεί θα είναι αυτοδύναμη η συνεργασίας, για το ποια ακριβώς κόμματα θα συμμετέχουν, για το ποιος θα είναι υπουργός των οικονομικών» τονίζοντας με νόημα πως «ό,τι και να προκύψει τη δουλειά τους αυτοί θα την κάνουν».

Προσδιόρισε ακόμη πως «στις 8 Ιούλη θα ξεκινήσει η γνωστή συζήτηση για τα δημοσιονομικά κενά που θα πρέπει να καλυφθούν». Ο Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ υπενθύμισε πως η Βοιωτία «είχε δώσει περίπου 42% στο ΣυΡιζΑ στις προηγούμενες εκλογές» χωρίς όπως είπε «να δώσουν την απαιτούμενη προσοχή στις προειδοποιήσεις του ΚΚΕ. Δυστυχώς επαληθεύτηκαν όλες κατά γράμμα» όπως τόνισε. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας άσκησε σκληρή κριτική για τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση το προηγούμενο διάστημα καλώντας τους πολίτες «να μην ακούνε τα διάφορα διλήμματα τα οποία τίθενται για τους γνωστούς λόγους» όπως είπε .

Ο Δ. Κουτσούμπας κλείνοντας την ομιλία του επανέλαβε την κρισιμότητα των εκλογών για την Βοιωτία σημειώνοντας ότι «ήρθε η ώρα να πάρουμε την έδρα για πρώτη φορά στην Λιβαδειά» όπως είπε καλώντας τα μέλη του φίλους του κόμματος του «να δώσουμε τη μάχη των τελευταίων ημερών, των τελευταίων ωρών μέχρι να κλείσουν οι κάλπες από σπίτι το σπίτι, άνθρωπο τον άνθρωπο, γειτονιά τη γειτονιά, χωριό το χωριό».

Ο Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ κάλεσε του συγκεντρωμένους «να πάρουμε πίσω τη σημαία του ΕΑΜ, του ΕΛΑΣ, που ο ΣΥΡΙΖΑ τόλμησε να βάλει δίπλα στις ματοβαμμένες σημαίες του ΝΑΤΟ και των Αμερικανών και συνέχισε λέγοντας «ελάτε να πάρουμε πίσω τις φωτογραφίες των ηρώων μας. Του Βελουχιώτη, του Μπελογιάννη, όλων των αγωνιστών ηρώων μας. Το ΚΚΕ έχει μια μεγάλη αγκαλιά που τους χωρά όλους. Η ενίσχυση του ΚΚΕ είναι στο χέρι όλων μας. ΚΚΕ δυνατό, δύναμη για το λαό.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας επανέλαβε την ετοιμότητα του ΚΚΕ να καταθέσει προτάσεις μόλις συγκροτηθεί η επόμενη βουλή οι οποίες και θα αφορούν την κατάργηση των μνημονιακών νόμων είτε θα αφορούν διάφορα ζητήματα που έχουν σχέση με τους εργάτες και τους επαγγελματίες . Χαιρετισμό απηύθυνε και η Σεμίνα Διγενή υποψήφια βουλευτής στην Α΄ Πειραιά που σημείωσε πως έχει αποδειχθεί ότι ένα ισχυρό ΚΚΕ είναι η μόνη ουσιαστική αντιπολίτευση .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ