Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Αυτοί είναι οι τρεις νέοι γ.γ. του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Ο Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, ο Αντώνης Τζωρτζακάκης και ο Λεωνίδας Χριστόπουλος θα αναλάβουν τις γενικές γραμματείες Πληροφοριακών Συστημάτων, Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων και Ψηφιακού Σχεδιασμού, αντίστοιχα.

Ο Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, ο  Αντώνης Τζωρτζακάκης και ο Λεωνίδας Χριστόπουλος θα γίνουν οι τρεις νέοι ΓΓ του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ο πρώτος θα επανέλθει στη θέση που κατείχε στο παρελθόν ως ΓΓ Πληροφοριακών Συστημάτων, ο κ. Τζωρτζακάκης θα αναλάβει τη ΓΓ Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων και ο κ. Χριστόπουλος την ΓΓ Ψηφιακού Σχεδιασμού, γνωστή πριν ως ΓΓ Ψηφιακής Πολιτικής.

Ο κ. Αναγνωστόπουλος είναι καθηγητής πληροφορικής και πρώην πρύτανης του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, ο κ. Τζωρτζακάκης είναι μηχανικός πληροφορικής ήταν μέχρι πρόσφατα στέλεχος σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και ο κ. Χριστόπουλος έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και ήταν ενός εκ των συμβούλων του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, σε θέματα αναδιοργάνωσης του κράτους και ηλεκτρονικής  διακυβέρνησης

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.