Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

«Πινγκ πονγκ» Τσακαλώτου – Μιχαηλίδου για επίδομα παιδιού και Βοήθεια στο Σπίτι

Τον λόγο ώστε να ζητήσει διευκρινήσεις από την Δόμνα Μιχαηλίδου, αμέσως μετά την ομιλία της υφυπουργού Εργασίας, έλαβε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ζήτησε συγκεκριμένες απαντήσεις σχετικά με το «πότε θα αρχίσει να δίνεται το επίδομα παιδιού;», «αν είναι έξτρα ή θα προκύψει από περικοπή αλλού;» αλλά και αν θα συνεχιστούν οι προσλήψεις στο «Βοήθεια στο Σπίτι». 

Μάλιστα, σ’ αυτήν την τελευταία ερώτηση, ο πρώην υπουργός Οικονομικών, έστρεψε τα «βέλη» του ενάντια στον πρωθυπουργό. «Ως νέα γυναίκα και υπουργός, δεν θα θέλατε όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η γυναίκα να αναλαμβάνει και αυτήν την δουλειά». 

Η υφυπουργός Εργασίας, έλαβε εκ νέου τον λόγο για να απαντήσει, σημειώνοντας «Η απάντηση σε όλα είναι «ναι». Εκτός από την τελευταία, όπου δεν νομίζω ότι ο πρωθυπουργός έχει τέτοια πρόθεση. Δεν κόβουμε κάτι, το μέτρο είναι οριζόντιο. Δεν περιορίζουμε την «Βοήθεια στο Σπίτι». Όχι, δεν είναι πρόθεση του πρωθυπουργού να είναι η γυναίκα στην κατάσταση που περιγράφετε».
 

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.