Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ο Κρίτων Αρσένης έκανε ερώτηση για τον ΧΥΤΑ Φυλής στον... υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου

Σε γκάφα υπέπεσε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κρίτων Αρσένης αφού αντί ν' απευθύνει μία ερώτηση για το ΧΥΤΑ Φυλής στον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, την υπέβαλε στον Κύπριο ομόλογό του, Κωνσταντίνο Πετρίδη,

Ο Κρίτων Αρσένης ήθελε να υποβάλει ερώτηση σχετικά με τη «δημοσιοποίηση στοιχείων για την αναλυτική καταγραφή ρυπαντικών στο ΧΥΤΑ Φυλής». Όμως κάπου φαίνεται πως κάπου μπερδεύτηκαν χώρες και υπουργοί και αντί για τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, στην επίκαιρη ερώτηση που έκανε, έβαλε ως παραλήπτη τον υπουργό Εσωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Πετρίδη.

Ο Κρίτων Αρσένης μεταξύ άλλων αναφέρει στην ερώτησή του ότι «το 2015 ο δήμαρχος Φυλής. κ. Παππούς προχώρησε σε απευθείας ανάθεση δύο μελετών στην εταιρεία «ASPROFOS ENGINEERING» για την αναλυτική καταγραφή ρυπαντικών φορτίων στο ΧΥΤΑ Φυλής και την αναλυτική καταγραφή της ποσοτικής και ποιοτικής σύστασης αποβλήτων ΧΥΤΑ Φυλής».

 

Το ΜέΡΑ25 εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για «εκ παραδρομής λάθος».

«Το εκ παραδρομής λάθος στο αρχικό έγγραφο της Βουλής, έγινε αντιληπτό από το τμήμα Κοινοβουλευτικού Ελέγχου της Βουλής και διορθώθηκε πριν το έγγραφο δοθεί στη δημοσιότητα».

Δείτε το διορθωμένο έγγραφο.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.