Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

ΣΥΡΙΖΑ: Κωλοτούμπα Μητσοτάκη στο θέμα της Βόρειας Μακεδονίας

Για «οβιδιακή κυβίστηση του κ. Μητσοτάκη» στο θέμα της Βόρειας Μακεδονίας κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι τώρα ο πρωθυπουργός «ζητά την εκκίνηση της ενταξιακής πορείας της Βόρειας Μακεδονίας και την πλήρη τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη για «ψέματα που σκόρπισε για να διχάσει τους Έλληνες και να κερδίσει τις εκλογές» και προσθέτει:

«Την επόμενη φορά που θα αναφερθεί στους "βόρειους γείτονές" μας, ίσως και να καταφέρει να αρθρώσει και το "Βόρεια Μακεδονία". Έτσι και αλλιώς οι "Μακεδονομάχοι" που τον βοήθησαν να εκλεγεί έχουν πια συνειδητοποιήσει ότι τους εξαπάτησε».

Η ανακοίνωση του κόμματις της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ως εξής:

«Καλωσορίζουμε την οβιδιακή κυβίστηση του κ. Μητσοτάκη που τώρα ζητά την εκκίνηση της ενταξιακής πορείας της Βόρειας Μακεδονίας και την πλήρη τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών. 

Αυτό εξάλλου είναι προς το συμφέρον τόσο της Ελλάδας όσο και της Ευρώπης και μακάρι να υιοθετηθεί από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Το γεγονός ότι το αναγνωρίζει έστω και τώρα ο κος Μητσοτάκης είναι θετικό, παρά τα τόσα και τόσα ψέματα που σκόρπισε για να διχάσει τους Έλληνες και να κερδίσει τις εκλογές.

Την επόμενη φορά που θα αναφερθεί στους «βόρειους γείτονές» μας, ίσως και να καταφέρει να αρθρώσει και το «Βόρεια Μακεδονία». Έτσι και αλλιώς οι «Μακεδονομάχοι» που τον βοήθησαν να εκλεγεί έχουν πια συνειδητοποιήσει ότι τους εξαπάτησε.»

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.