Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Προσπαθεί να καλύψει την πιρουέτα αραδιάζοντας ψέματα

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης έκανε δήλωση σχετικά με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την ψήφο αποδήμων.

Ο κ. Γαϊτάνης στη δήλωση-απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει ότι «ο  ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να ψεύδεται ακόμα και για ένα θέμα για το οποίο τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους».

«Ισχυρίζεται με θράσος ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια προχώρησε στην εκπόνηση ολοκληρωμένου σχεδίου νόμου" για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού όταν η ΝΔ από το 2009 είχε φέρει ολοκληρωμένο νομοσχέδιο στη βουλή που δυστυχώς συγκέντρωσε μόνο 159 θετικές ψήφους και το οποίο ο ΣΥΝ (ο πρόγονος του ΣΥΡΙΖΑ) είχε καταψηφίσει», συνεχίζει ο κ. Γαϊτάνης.

Το ίδιο σχέδιο νόμου επαναφέρει η ΝΔ από το 2016 (η τελευταία φορά ήταν τον Φεβρουάριο του 2019) και είναι η βάση για τη σημερινή συζήτηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το έφερε ποτέ προς συζήτηση στη Βουλή. Σήμερα υπό το φόβο της πολιτικής απομόνωσης, αναγκάστηκε να κάνει μια ακόμη πιρουέτα. Καλοδεχούμενη. Αλλά δεν χρειάζεται να προσπαθεί να την καλύψει αραδιάζοντας σειρά από ψέματα», καταλήγει ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.