Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ για την εισβολή αστυνομικών στις κινηματογραφικές αίθουσες

Σφοδρή αντίδραση προκάλεσε στον ΣΥΡΙΖΑ οι καταγγελίες για εισβολές αστυνομικών σε κινηματογραφικές αίθουσες όπου προβάλλεται η ταινία Joker για την απομάκρυνση ανηλίκων θεατών.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννης Ραγκούσης με ανάρτηση του στα social media σημείωσε πως επικοινώνησε με την ΕΛΑΣ για αν διαπιστώσει αν οι καταγγελίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα κι αφού το επιβεβαίωσε τόνισε:

«Εκ μέρους της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, επικοινώνησα πριν από λίγο επίσημα με την Ελληνική Αστυνομία για να διακριβώσουμε εάν πράγματι αστυνομικοί επενέβησαν σε κινηματογράφους προκείμενου να ελέγξουν την ηλικία νέων θεατών.
Η επίσημη επιβεβαίωση των περιστατικών αυτών από την ΕΛΑΣ, προκάλεσε την άμεση αντίδρασή μας. Αντίδραση η οποία θα γενικευτεί απέναντι σε αυτά τα πρωτοφανή γεγονότα με την ενεργοποίηση κάθε κοινοβουλευτικού μέσου.
Οι κκ Μητσοτάκης και Χρυσοχοίδης είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι γι αυτές τις αδιανόητες εξελίξεις που γυρίζουν την Ελλάδα και την Ελληνική Αστυνομία σε πολύ άσχημες εποχές τους».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.