Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ο Τσίπρας... τρολάρει τον Πολάκη: Παίρνει το πληκτρολόγιο και κάθε βράδυ γίνεται της κακομοίρας!

Στην καμπάνια isyriza που «τρέχει» το κόμμα αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας από το Κολυμπάρι Χανίων και κάλεσε τους πολίτες να χρησιμοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες, τρολάροντας επί της ευκαιρίας τον Παύλο Πολάκη!

Όπως είπε απευθυνόμενος σε πολίτες: «Κάνουμε λοιπόν μια μεγάλη καμπάνια να συναντήσουμε τον κόσμο που οκτώ χρόνια τώρα μας στηρίζει, δίνει τις μάχες στο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ, μάχες πολλές φορές ιστορικής σημασίας, με νίκες μεγάλες και με ήττες –έτσι είναι η ζωή, έχει και νίκες, έχει και ήττες, έχει και ανηφόρες, έχει και κατηφόρες- να συναντήσουμε αυτόν τον κόσμο και να του πούμε, κοίτα να δεις, εμείς δεν θέλουμε απλά να είσαι ψηφοφόρος και χειροκροτητής στις συγκεντρώσεις, θέλουμε μια μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη της Αριστεράς».

«Σας καλούμε όλους να γίνετε μέλη, με πολύ εύκολο τρόπο, αξιοποιώντας και τις νέες τεχνολογίες. Όσοι από σας τις γνωρίζουν, πολλοί από σας, θέλοντας και μη, έχετε κοινωνοί αυτών των τεχνολογιών. Ζούμε στην εποχή της ταχύτητας της πληροφορίας και της γνώσης».

«Καλά, μην το παρακάνετε, όπως ο Πολάκης που παίρνει το πληκτρολόγιο και κάθε βράδυ γίνεται της κακομοίρας, αλλά η αλήθεια είναι ότι όλοι λίγο – πολύ επικοινωνούμε, ενημερωνόμαστε, κουβεντιάζουμε, κάνουμε και πολιτική ακόμα μέσα από το διαδίκτυο. Αυτή είναι η πραγματικότητα», είπε με χιουμοριστική διάθεση για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας. 

«Τα συστημικά Μέσα μας έχουν και στην απέξω. Αυτό παράσημο είναι για εμάς, γιατί δεν χαριστήκαμε σε κανέναν για να μας κάνουν τώρα αντίδωρα. Αλλά, εν πάση περιπτώσει, πρέπει να αξιοποιήσουμε τις νέες τεχνολογίες.Το πρώτο, λοιπόν, που σας ζητάμε και σας καλούμε μάλλον – το κάλεσμα είναι πλατύ – όλος ο κόσμος που μας στηρίζει να είναι συμμέτοχος στη νέα πορεία και στις αποφάσεις που θα πάρουμε για την επόμενη μέρα» πρόσθεσε.

«Η εμπειρία η μεγάλη που αποκτήσαμε από τη διακυβέρνηση θέλουμε να μετατραπεί σε σοφία και σε σχέδιο για την επόμενη μέρα. Αργά ή γρήγορα θα φανούν οι μεγάλες διαφορές και  οι συγκρίσεις θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για μας και αρνητικές για τη σημερινή κυβέρνηση» κατέληξε.

 

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.