Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

«Σήκω και φύγε από εδώ»: Φραστική επίθεση στον Τσίπρα στα Χανιά (vids)

Ο Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε φραστική επίθεση από έναν άνδρα το μεσημέρι της Δευτέρας στις Μουρνιές Χανίων, κατά το ξεκίνημα της ομιλίας του, παρουσία στελεχών και φίλων του κόμματος.

Ο άνδρας πλησίασε σε απόσταση μερικών μέτρων από το σημείο της εκδήλωσης, στην πλατεία των Μουρνιών και επιτέθηκε φραστικά στον κ. Τσίπρα, ο οποίος δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε ξεκινήσει την εισαγωγική του τοποθέτηση.

«Πουλημένε», «τι ήρθες να κάνεις εδώ;» «Σήκω και φύγε» φώναζε μεταξύ άλλων ο άνδρας και αμέσως η ασφάλεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας τον πλησίασαν και τον απομάκρυναν από το σημείο.

Ο Αλέξης Τσίπρας, πάντως, δεν άφησε ασχολίαστο το συμβάν, καθώς αμέσως μετά, στη διάρκεια της ομιλίας του, ανέφερε τα εξής: «Εμείς δεν φοβόμασταν τη διαφορετική άποψη… Δεν φοβόμαστε τον λαό. Δεν φοβόμαστε τους απλούς και καθημερινούς ανθρώπους. Ακόμα και όταν αυτοί έχουν διαφορετική γνώμη. Αλλά να έχουν το θάρρος να πούνε τη γνώμη. Να την πούνε ευθέως και ανοιχτά και όχι κρυμμένοι πίσω από παρεμβάσεις όχλου και οχλαγωγίας. Ανοιχτά τη γνώμη τους, όλοι».

Πηγή: hania-news

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.