Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ο Μπογδάνος πόσταρε στο Twitter τα στοιχεία των υπαλλήλων που κατήγγειλαν το Τζόκερ

Για δεύτερη φορά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δημοσίευσε προσωπικά στοιχεία πολιτών στα social media.

Μετά τον διαδηλωτή του ΚΚΕ, ο βουλευτής της ΝΔ ανήρτησε στο Twitter τα ονοματεπώνυμα των δύο υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού που έκαναν την καταγγελία πως ανήλικοι παρακολουθούσαν σε κινηματογράφους την ταινία «Τζόκερ».

Ο κ. Μπογδάνος ευθαρσώς αναφέρει πως «οι καταγγελίες του κράτους της δεξιάς για το Τζόκερ» έγιναν από τη «νύφη του πρώην υφυπουργού ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Στρατή» και τη «γ. γραμματέα επί 4,5 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ» και καταλήγει «καλά θα κάνουν να έχουν πολύ καλούς λόγους να επικαλεστούν».

Υπενθυμίζεται πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε αναρτήσει στο Facebook το ονοματεπώνυμο διαδηλωτή, σχολιάζοντας πως ήταν υποψήφιος με τη Λαϊκή Συσπείρωση, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του ΚΚΕ. Σε μία προσπάθεια να δικαιολογηθεί ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε πως ο διαδηλωτής είναι δημόσιο πρόσωπο.

Παράλληλα, σάλο έχουν προκαλέσει τα περιστατικά στους κινηματογράφους με αστυνομικούς να βγάζουν από αίθουσες ανήλικους που παρακολουθούσαν το «Τζόκερ».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού, ανέφερε ότι στην υπηρεσία της υπήρχαν καταγγελίες από πολίτες ότι τα παιδιά πηγαίνουν και βλέπουν την συγκεκριμένη ταινία.

Από την πλευρά της η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη «άδειασε» τις υπαλλήλους του υπουργείου λέγοντας: «Το δεδομένο είναι ότι δύο υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού ως μέλη πρωτοβάθμιας επιτροπής κατάταξης ταινιών του κινηματογράφου, αυτοβούλως κινούμενες θεώρησαν ότι σε δύο συγκεκριμένες κινηματογραφικές αίθουσες παρακολουθούν την ταινία ανήλικοι και προχώρησαν σε κάποιες ενέργειες ζητώντας την παρέμβαση της αστυνομίας».

Όσο για την καταγγελία ότι οι δύο υπάλληλοι κινήθηκαν επειδή είχαν πληροφορία από ανταγωνιστική εταιρεία διανομής της ταινίας, η κυρία Μενδώνη είπε «το άκουσα ως πληροφορία. Ήδη έχει ξεκινήσει η πειθαρχική διαδικασία όπως προβλέπεται από τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα και γίνονται ανακρίσεις γα να καταλάβουμε και εμείς τι συνέβη»

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Best of Internet