Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

«Σκοτωμός» Τζανακόπουλου – Βρούτση: Όταν θα μιλάς για την Αυγή θα πλένεις το στόμα σου (vid)

Ένταση επικράτησε στη Βουλή μεταξύ του υπουργού Εργασίας και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο πρώτος χαρακτήρισε «φυλλάδα» την εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Θα αναμετρηθείτε με την ιστορία και με την αλήθεια, κύριοι και κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, που παρουσίασε στη Βουλή στοιχεία για για τις εκκρεμείς συντάξεις. «Τα αποτελέσματα είναι τραγικά» σημείωσε ο ίδιος.

«Και έχετε το θράσος και μιλάτε! Και με τη φυλλάδα της Αυγής να διαψεύδετε τα στοιχεία των υπαλλήλων του υπουργείου Εργασίας, που μέχρι χθες προϊστατο η κ. Αχτσιόγλου», είπε ο υπουργός Εργασίας απευθυνόμενος στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι εξαπατούσε τον κόσμο, λέγοντας ότι δεν θα υπάρχουν ληξιπρόθεσμες και εκκρεμείς συντάξεις.

«Είναι πολύ λίγος ο κ. Βρούτσης για να χαρακτηρίζει την Αυγή -μια εφημερίδα η οποία εδώ και 70 χρόνια δίνει αγώνες για τη δημοκρατία, που η παράταξη του ήταν αυτή που κατέλυσε, την περίοδο μετά το Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο- για να την χαρακτηρίζει φυλλάδα αυτή την εφημερίδα, ο κ. Βρούτσης είναι πάρα, πάρα πολύ μικρός!» ανέφερε σε έντονο ύφος ο Δημήτρης Τζανακόπουλος προσθέτοντας:  «Προτείνω στον κ. Βρούτση, την επόμενη φορά που θα βάλει την Αυγή στο στόμα του, να το έχει πλύνει πολύ καλά».


 

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.