Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ο Πολάκης «αναζωπυρώνει» την κόντρα με Στουρνάρα: «Πού είσαι; Χάθηκες! Ζεις; Τηλεφώνα έστω» !

Λάδι στη φωτιά της κόντρας με το Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, που είχε ξεσπάσει τον περασμένο Φεβρουάριο, ρίχνει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Αυτή τη φορά, ο κ. Πολάκης αναφερόμενος προφανώς στην έγγραφη αναφοράς των Εισαγγελέων Διαφθοράς στην οποία γίνεται λόγος για «κλίμα τρομοκρατίας κατά των μαρτύρων και Εισαγγελέων που ερευνούν το σκάνδαλο Novartis φαίνεται ότι είχε και τη μορφή απειλών σε προσωπικές επαφές με στόχο την απενεργοποίησή τους».

Ο κ. Πολάκης – οποίος υπενθυμίζεται είχε μια σκληρή κόντρα με τον κ. Στουρνάρα τον Φεβρουάριο του 2019 για δάνεια του πρώτου – έγραψε στο FacebookQ 

«Γιάννη Στουρνάρα, διοικητή της τράπεζας της Ελλάδας, πού εσαι ; Χάθηκες! Ζεις; Τηλεφώνα έστω! Δήλωση δεν θα κανεις γι αυτό που σε καταγγέλλουν 3 εισαγγελείς διαφθοράς πως άμα αλλάξει η κυβέρνηση εσύ και δύο άλλοι θα τσακίσετε τους εισαγγελείς και τους προστατευόμενους μάρτυρες; Ή θα βάλεις να μιλήσει η Τράπεζα της Ελλαδας για σένα; Την άλλη φορα που σε είχα πάρει τηλεφωνο έπιασες δρόμους και ντουκιανια (με τη βοήθεια των βοθροκάναλων ) πως σε τρομοκράτησα και σε ηχογράφησα όταν σου ειπα να ελέγξεις και άλλα δάνεια πολιτικών εκτός απ το δικό μου (που το βρήκες εντάξει, αλλά τη λάσπη τη ρίξατε). Τωρα που σε καταγγέλουν ΤΡΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ πως θα τους ΤΣΑΚΙΖΕΣ,θα πεις κατι;! ».

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.