Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Η φιλοφρόνηση του Κώστα Καραμανλή στον Προκόπη Παυλόπουλο

Μια φιλοφρόνηση για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχε ο Κώστας Καραμανλής στην εκδήλωση της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών στη Θεσσαλονίκη.

Tα καλύτερα λόγια είχε να πει ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή του μετά από πολύ καιρό, για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, ήταν άλλωστε υπουργός του Κώστα Καραμανλή και στα 5 χρόνια που ο τελευταίος κυβέρνησε. 
Μετά τη βράβευση του κ. Παυλόπουλου με το Χρυσό Μετάλλιο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών από τον πρόεδρο της Βασίλη Πάππα και μόλις ανέβηκε στο βήμα ο κ. Καραμανλής συνεχάρη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και σημείωσε: «Η βράβευση σας ανταποκρίνεται στην αναγνώριση της πολύπλευρης προσφοράς σας στον τόπο, ειδικά σε εθνικά κρίσιμες περιστάσεις».

Η πανηγυρική εκδήλωση έγινε στο κατάμεστο θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών και τόσο ο κ. Παυλόπουλος όσο και ο κ. Καραμανλής, ο οποίος είναι πάνω από 30 χρόνια μέλος της ΕΜΣ και προσήλθε μαζί με τη σύζυγό του Νατάσα και τα δίδυμα παιδιά του, Αλίκη και Αλέξανδρο, χειροκροτήθηκαν θερμά από το πλήθος. Κατά την έξοδο τους αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τους χαιρετίσουν και να φωτογραφηθούν μαζί.
 

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.