Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Φλαμπουράρης για την παρέλαση α λα Monty Python: Ήταν ένα happening με μεστό περιεχόμενο

Την «προσαρμογή των παρελάσεων στον 21ο αιώνα» ζήτησε ο Αλέκος Φλαμπουράρης σε δηλώσεις του από το περιστύλιο της Βουλής.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ρωτήθηκε σχετικά με αφορμή τόσο την παρέμβαση της ομάδας των κοριτσιών όσο και ανακοίνωση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Κληθείς να πάρει θέση περί κατάργησης των παρελάσεων που προτείνει η νεολαία του κόμματός του σημείωσε «δεν υπάρχει περίπτωση να διαφωνήσω με την νεολαία μας. Εξάλλου την θέση αυτή την έχουμε χρόνια».

Επειδή όμως, στα 4,5 χρόνια κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ, δεν συνέβη τίποτα προς αυτήν την κατεύθυνση, ο βουλευτής συμπλήρωσε: «Αν όχι κατάργηση, τουλάχιστον προσαρμογή στον 21ο αιώνα. Να αποκτήσει ένα σύγχρονο ουσιαστικό και ελκτικό στη νεολαία και τον κόσμο, περιεχόμενο και μορφή».

Ακόμα ο Αλέκος Φλαμπουράρης, σημείωσε για την παρέμβαση των νεαρών κοριτσιών στη Νέα Φιλαδέλφεια, πως «ήταν ένα happening με μεστό όμως περιεχόμενο, με βάση το κείμενο που διάβασα. Μπορεί να συμφωνείς ή να διαφωνείς αλλά δεν βρίζεις, δεν υποτιμάς, δεν παραληρείς εναντίον τους. Με τη νεολαία συζητάμε…».
 

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.