Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

ΣΥΡΙΖΑ για ΕΡΤ: Οι «αβλεψίες» έχουν πολλαπλασιαστεί

Για «λογοκρισία» κατηγορεί την ΕΡΤ ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του.

Συγκεκριμένα η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει πως στο κεντρικό δελτίο έγινε … πετσόκομμα στο ενημερωτικό δελτίο για την κατάθεση Αγγελή στην προανακριτική για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, αφήνοντας εκτός του σκέλος όπου ο κ. Αγγελής μίλησε για λογαριασμό πολιτικού στην Ελβετία.

Η ανακοίνωση αναφέρει: Η ΕΡΤ στο κεντρικό της δελτίο ειδήσεων έκρινε πως η παραδοχή του κ. Αγγελή πως στη Βιέννη το FBI του έδωσε λογαριασμό Έλληνα πολιτικού για το σκάνδαλο Novartis ή δεν αποτελεί είδηση ή κάποιους θα δυσαρεστήσει.

Για αυτόν το λόγο αποφάσισε να λογοκρίνει το σχετικό ενημερωτικό σημείωμα του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζοντάς το πετσοκομμένο, προκειμένου να μην ακουστεί ότι η δήθεν σκευωρία τελικά περιλαμβάνει και τραπεζικό λογαριασμό πρώην Υπουργού που φέρεται να έπαιρνε χρήματα από τη Novartis.

Ως γνωστόν, σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση. Κι επειδή οι "αβλεψίες" της δημόσιας τηλεόρασης έχουν πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα, αναμένουμε να δούμε αν σε επόμενο ρεπορτάζ, το δελτίο της ΕΡΤ, όπως επιτάσσει η δημοσιογραφική δεοντολογία, θα διερευνήσει ποιος είναι τελικά αυτός ο πρώην υπουργός. Σε διαφορετική περίπτωση, η αβλεψία θα θεωρηθεί ως κανονικότητα.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.