Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Στο ακροατήριο 11 από τους 86 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Έντεκα από τους συνολικά 86 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν στο ακροατήριο για την τελευταία ημέρα των αγορεύσεων της πολιτικής αγωγής.

Έντεκα βουλευτές αλλά και πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, παραπάνω δηλαδή από το 10% της ΚΟ του κόμματος, βρέθηκαν στην Αίθουσα Τελετών του Εφετείου της Αθήνας, για την τελευταία ημέρα των αγορεύσεων της πολιτικής αγωγής, στη δίκη της Χρυσής Αυγής. 

Ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας, η πρώην υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, ο πρώην υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Μανώλης Φάμελλος, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μπαλάφας και ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, η πρώην υφυπουργός Εργασίας, Θεανώ Φωτίου αλλά και οι βουλευτές Ειρήνη ΑγαθοπούλουΝίκος ΣυρμαλένιοςΠέτη Πέρκα και Χάρης Μαμουλάκης.

Από την αίθουσα του δικαστηρίου πέρασε όμως και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (και πρώην διαιτητής) Πέτρος Κωνσταντινέας, λίγη ώρα πριν βρεθεί σε διπλανή αίθουσα καθώς καταθέτει ως μάρτυρας στην υπόθεση για τα στημένα στο ποδόσφαιρο. 

Έξω από το δικαστήριο, μέλη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ -λιγότερα από τους βουλευτές που βρέθηκαν μέσα- σήκωσαν πανό το οποίο ανέγραφε: «Η εισαγγελία είναι τυφλή. Η κοινωνία όχι. Οι ναζί στη φυλακή». Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως το μοναδικό κόμμα που έχει πάρει θέση επίσημα και κατηγορηματικά σχετικά με την εισαγγελική πρόταση, παραμένει το ΚΚΕ.

Δίκη Χρυσής Αυγής: Στο ακροατήριο 11 από τους 86 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.