Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Σκληρή απάντηση ΝΔ σε υπαινιγμούς του Αλέξη Τσίπρα για τη φωτιά στο Μάτι

Σκληρή απάντηση έδωσε η Νέα Δημοκρατία σε υπαινιγμούς που άφησε ο Αλέξης Τσίπρας για τη φωτιά στο Μάτι κατά την ομιλία του στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όταν για παράδειγμα», είπε ο Αλέξης Τσίπρας, «εμείς απολογούμασταν για το Μάτι και σήμερα η φυσική ηγεσία, για τους χειρισμούς της οποίας τότε απολογούμασταν, δουλεύει σε θέσεις πολιτικού προϊσταμένου για τον πολιτικό μας αντίπαλο, σημαίνει ότι και τότε που κυβερνούσαμε εμείς, δούλευε για το πολιτικό μας αντίπαλο. Στη δική μας πλάτη».

Απάντηση της ΝΔ

«Ο Α.Τσίπρας ξεπέρασε τον εαυτό του στο θράσος και στο ψέμα» σχολίασε η ΝΔ για όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και τέως πρωθυπουργός.

«Σήμερα λοιπόν ανακάλυψε ότι για την τραγωδία στο Μάτι δεν φταίνε οι τραγικοί χειρισμοί της κυβέρνησής του, αλλά πάλι "κάποιοι άλλοι". Το τελευταίο καταφύγιο του λαϊκισμού, οι θεωρίες συνομωσίας. "Ξέχασε" τα αναίσχυντα ψέματα, τις θεατρικές παραστάσεις του, όταν ήξερε ότι υπάρχουν νεκροί και τις συνεντεύξεις-παρωδία. Η λέξη ντροπή είναι λίγη για να χαρακτηρίσει τα λεγόμενα και τη βολική "αμνησία" του. Με τις νέες θεωρίες του το μόνο που κάνει είναι να υπενθυμίζει στον ελληνικό λαό τα ψέματα, την υποκρισία και την ανικανότητά του. Και έτσι να επιβεβαιώνει ότι και η θέση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης του πέφτει μεγάλη» πρόσθεσε η ΝΔ.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Best of Internet