Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κορονοϊός - Δεν δίνει το μισό μισθό η Κανέλλη

Η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, δεν προτίθεται να δώσει μέρος του μισθού της στο ταμείο για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1 εξήγησε τους λόγους της απόφασής της.

«Πρέπει να σταματήσει αυτό το αστειάκι να γίνονται οι βουλευτές χορηγοί των ψηφοφόρων» και σημείωσε ότι δουλειά των βουλευτών είναι να προτείνουν νόμους προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας. «Μην το λες αυτό στο ΚΚΕ. Εμείς ζητάμε προσλήψεις, κάλυψη των νοσοκομείων, ακύρωση των απολύσεων. Οι βουλευτές δεν θα βοηθήσουν με την τσεπούλα τους για ένα δίμηνο για να αποκτούν άλλοθι να ψηφίζουν την πολιτική που επιφέρει στον κόσμο την λιτότητα», είπε η κυρία Κανέλλη.

«Τους βουλευτές τους ψηφίζετε για τις αποφάσεις που παίρνουμε. Κι όταν οι αποφάσεις από το 2010 και μετά έχουν μειώσει τόσες φορές τους μισθούς» είπε η Λιάνα Κανέλλη όταν ο δημοσιογράφος, Γιάννης Παπαγιάννης που ήταν στο στούντιο της εκπομπής της επεσήμανε ότι το παράδειγμα το έδωσε πρώτη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Η βουλευτής του ΚΚΕ θεώρησε προσβλητικές τις αναφορές του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη, που ήταν στο πάνελ και τον κατηγόρησε ότι κάνει τον τιμητή.

«Βάλτε όμως λίγο πλάτη», απάντησε ο κ. Παπαγιάννης.

«Τι λες μωρέ που θα βάλω εγώ πλάτη σε αυτόν που ήταν απέναντί μου; Θα βάλω πλάτη μόνο σε όσα μέτρα έχουν έστω και ένα σπέρμα στήριξης λαϊκών συμφερόντων. Θα βάλω πλάτη σε αυτούς που πίστεψαν ότι ο λαός μπορεί να ζήσει με 400 ευρώ; Σε αυτούς που έκοψαν τις συντάξεις;».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Best of Internet