Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κουτσούμπας: Κλοπή η ρύθμιση για τους συνταξιούχους – Πήρε την ευθύνη ο Μητσοτάκης

«Η κυβερνητική ρύθμιση για τους συνταξιούχους συνιστά κλοπή μέσα από το πορτοφόλι τους και την ευθύνη για αυτήν την κλοπή ανέλαβε ο ίδιος ο πρωθυπουργός» δήλωσε ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σχετικά με την κυβερνητική ρύθμιση για τα αναδρομικά των συνταξιούχων.

«Ουσιαστικά η κυβέρνηση με το "έτσι θέλω" δίνει μόνο 900 εκατομμύρια από τα 3,9 δισ. που εκδίκασε το ΣτΕ, κόβοντας τα ποσά που προέρχονται από τον σφαγιασμό των επικουρικών συντάξεων και των δώρων. 

Κι' αυτό έχει το θράσος να το εμφανίζει ως μεγάλη επιτυχία. Τα ποσά που εκδικάστηκαν αποτελούν ένα πολύ μικρό μέρος από τις τεράστιες απώλειες των συνταξιούχων και τολμούν να "βάλουν χέρι" ακόμα και σ' αυτά!», πρόσθεσε ο Δ. Κουτσούμπας καταλήγοντας στη δήλωσή του: 

«Οι συνταξιούχοι και συνολικά οι ασφαλισμένοι δεν πρέπει να αποδεχτούν την κλοπή της σκληρής δουλειάς και των εισφορών τους. Δεν πρέπει να νομιμοποιηθεί στη συνείδησή τους η καταλήστευση που έχουν υποστεί από τις κυβερνήσεις των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζεται να δυναμώσουν τον αγώνα τους για όσα έχουν πληρώσει και τους αφαιρούν».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Διαβάστε Ακόμα 

Βουλή - Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση θα καταβάλλει εφάπαξ σε όλους τους συνταξιούχους τα αναδρομικά

Τσίπρας για τα αναδρομικά: Οι συνταξιούχοι δικαιούνται 3,9 δισ. και η κυβέρνηση δίνει 1,4 – Εγινε κούρεμα 60%

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.