Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Τσακαλώτος-Αχτσιόγλου κατά «Καθημερινής»: «Αν είχε ασχοληθεί με το περιεχόμενο του πτωχευτικού, ίσως ήταν πιο σοβαρή»

«Επίθεση» κατά της εφημερίδας «Καθημερινή» εξαπέλυσαν από κοινού οι υπεύθυνοι οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της «Καθημερίνης» που ανέφερε ότι οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν επιφυλάξεις για τον χρόνο που επελέγη να καταταθεί η πρόταση μομφής κατά του Χρήστου Σταϊκούρα, εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν

«Αντιλαμβανόμαστε το άγχος της "Καθημερινής" να υποβαθμίσει την πρόταση μομφής ενάντια στις ανεξέλεγκτες πτωχεύσεις και την καθολική και οριζόντια άρση προστασίας της πρώτης κατοικίας, επειδή φέρνει σε δύσκολη θέση τον κ. Μητσοτάκη. Εξαιτίας αυτού του άγχους, όμως, δεν μπορεί να καταφεύγει σε παντελώς ανυπόστατα δημοσιεύματα. Καμία απόσταση και κανένας αστερίσκος δεν υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία -όσο "δημιουργική" και αν είναι η φαντασία των υπευθύνων για το σημερινό δημοσίευμα της "Καθημερινής"-, μόνο απόλυτη συμφωνία για την ανάγκη να μπει φραγμός στην εκποίηση της περιουσίας των πολιτών για χάρη των τραπεζών. Αυτή την ανάγκη υπηρετεί και η πρόταση μομφής στον υπουργό Οικονομικών. Αν η "Καθημερινή" είχε ασχοληθεί με το περιεχόμενο του πτωχευτικού, ίσως ήταν πιο σοβαρή και δεν προχωρούσε σε δημοσιεύματα που την εκθέτουν, μόνο και μόνο για να στηρίξει την κυβερνητική προπαγάνδα».


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.