Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

«Αδειάζει» ο Μπακογιάννης τον αντιδήμαρχο «Μπάντεν Μπάντεν»

Ως «ατυχή, άστοχη και αψυχολόγητη» χαρακτήρισε ο Κώστας Μπακογιάννης την ανάρτηση του αντιδημάρχου Ανάπτυξης Νικόλαου Μακρόπουλου με την οποία εξέφραζε τη νοσταλγία του για το σπίτι του στο Μπάντεν-Μπάντεν και την Aston Martin του.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, μιλώντας στον Γιώργο Κουβαρά (Evening Report/Action24), ανέφερε ότι στο συνδυασμό του εντάχθηκαν άνθρωποι επιτυχημένοι στη δουλειά τους που όμως είναι άνθρωποι, δηλαδή κάνουν λάθη.

Παράλληλα, βέβαια, σημείωσε ότι η ανάπτυξη στην Αθήνα δεν περνάει από το Μπάντεν-Μπάντεν αλλά από τα Σεπόλια και τον Βοτανικό κρατώντας σαφείς αποστάσεις από την επίμαχη ανάρτηση.

Υπενθυμίζεται ότι εν μέσω πανδημίας και οικονομικής κρίσης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ο αντιδήμαρχος Αθηναίων του Κώστα Μπακογιάννη, Νικόλαος Μακρόπουλος, που παραμένει αντιδήμαρχος Αθηναίων, αρμόδιος για θέματα Επιχειρηματικότητας, είχε κάνει μια άκρως προκλητική ανάρτηση στο facebook.

«Νοσταλγώ το ωραίο μου σπίτι στο Baden Baden που λόγω πανδημίας δεν μπορώ να πάω. Μα πιο πολύ νοσταλγώ την αγαπημένη μου Aston Martin. Ελπίζω τα Χριστούγεννα να καταφέρω να βρεθώ εκεί και φυσικά να ταξιδέψω λίγες ώρες με το αγαπημένο μου αυτοκίνητο στην απερίγραπτη γαλήνη του Black Forest!!!» είχε γράψει χαρακτηριστικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας & Επενδύσεων του Δήμου Αθηναίων.


 

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.