Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Βελόπουλος κατά Κωστίδη: Κύριε πρωθυπουργέ ένα τηλέφωνο στον ΣΚΑI να του πουν να σταματήσει

Τη «φίμωση» ουσιαστικά του δημοσιογράφου Μανώλη Κωστίδη, πρότεινε ο Κυριάκος Βελόπουλος, γιατί όπως δήλωσε αναπαράγει «τουρκικές θέσεις».

Να πάρει ένα τηλέφωνο τον ΣΚΑΙ, για να σταματήσει τον ανταποκριτή του καναλιού στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλη Κωστίδη να μεταδίδει το ρεπορτάζ του πρότεινε και παρότρυνε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος, κατά τη χθεσινή του ομιλία στη Βουλή.

«Είπε ο κύριος πρωθυπουργός  πολύ εύστοχα για τα ΜΜΕ ότι δεν πρέπει να σταματήσουν να είναι  φερέφωνα των τουρκικών θέσεων, απόψεων, δηλώσεων κτλ. Απόλυτο δίκιο. Ένα τηλέφωνο στον ΣΚΑΙ! Το σηκώνει και παίρνει ένα τηλέφωνο ο ίδιος και να  λέει σταματήστε να ακούτε κάθε μέρα από τον Κωστίδη τι λέει ο Ερντογάν. Απλά πράγματα είναι. Είναι καλό να τα λέμε εδώ αλλά να τα πιστεύουμε κιόλας αυτά που λέμε», δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης».

«Δεν είναι μόνο να τα λέμε και συμφωνούμε στη λογική του πρωθυπουργού ότι πρέπει να κατέβουν οι τόνοι από πολλούς και κυρίως η προπαγάνδιση τουρκικών θέσεων που είναι και εδαφικές διεκδικήσεις και γίνεται πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό», κατέληξε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Δείτε το απόσπασμα από το 8:00’ μέχρι το 8:45’:

Διαβάστε Ακόμα:

Βελόπουλος: Δεν θα κάνω το εμβόλιο - Ρατσισμός να υποχρεώνουν επαγγελματίες να εμβολιαστούν

Ετοιμάζεται για τις εκλογές ο Μένιος Φουρθιώτης: Παρουσίασε το πολιτικό του γραφείο!


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.


TAGS
#Κυριάκος Βελόπουλος #Κυριάκος Μητσοτάκης #ΣΚΑΪ