Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα 15 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που υπέγραψαν το κείμενο συμπαράστασης στον απεργό πείνας και κρατούμενο για τη δράση του στη «17 Νοέμβρη», Δημήτρη Κουφοντίνα, ασκεί κριτική ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Μάλιστα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπενθυμίζει το tweet που είχε κάνει στις 15 Σεπτεμβρίου όταν στο νέο λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ, είδε το αστέρι της «17 Νοέμβρη». Στη συγκεκριμένη ανάρτησή εκτός των άλλων, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε κατηγορήσει την αξιωματική αντιπολίτευση πως με αυτό το σήμα «κλείνει το μάτι σε δολοφόνους». 

Μάλιστα κλείνει το tweet με τη φράση που χρησιμοποιούσε ο Ευκλείδης ολοκληρώνοντας μια μαθηματική απόδειξη, «όπερ έδει δείξαι», δηλαδή αυτό ακριβώς που έπρεπε να αποδείξουμε.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Θυμάστε τη συντονισμένη, ανθρωποφαγική επίθεση -τότε- μετά την επισήμανσή μου περί σημειολογικής σχέσης των σημάτων ΣΥΡΙΖΑ-17Ν; Είδατε κάποιον πειθαρχικό ή άλλο έλεγχο -τώρα- από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα 15 στελέχη που υπερασπίστηκαν τον ΔΚ; Όπερ έδει δείξαι».

https://twitter.com/bogdanosk/status/1353635966821552129?ref_src=twsrc^tfw

Διαβάστε Ακόμα:

Μπογδάνος: Είναι θέμα κουλτούρας - Όσοι απέβαλαν τον κομμουνισμό πάνε καλύτερα από εμάς

Ο Μπογδάνος τα έβαλε με το «Ελλάδα 2021» γιατί «αφήνει τον Μέγα Αλέξανδρο στους Σκοπιανούς»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA