Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

ΣΥΡΙΖΑ: Η ελληνική κυβέρνηση κυνηγάει συνεχώς τις εξελίξεις

Για εμμονή σε ιδεοληψιες που «έχουν χρεωκοπήσει σε όλη την Ευρώπη» κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το κόμμα της αξιωματικης αντιπολιτευσης ζητάει πρωτοβουλιες από την κυβέρνηση για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού και σχολιαζοντας τα όσα είπε ο κ. Μητσοτακης στο υπουργικό συμβούλιο αναφέρει:

«Τώρα που ο κ. Μητσοτάκης κατάλαβε ότι έχει χρησιμοποιηθεί ευρωπαϊκό χρήμα για την έρευνα παραγωγής των εμβολίων, του προτείνουμε να πάψει επιτέλους να παρακολουθεί αμέτοχος στην ΕΕ τις δεσμεύσεις του προς τους πολίτες να διαψεύδονται η μια μετά την άλλη και να περιμένει στωικά τις φαρμακευτικές ζητώντας τους να τιμήσουν τα συμβόλαια τους. Αντί γι’ αυτό, θα ήταν καλύτερο για τη χώρα να ακολουθήσει και αυτός τον δρόμο που έδειξε χθες το Συμβούλιο της Ευρώπης για άρση της πατέντας, υιοθετώντας τη λογική της πρότασης του κ. Τσίπρα.

Η Ελληνική κυβέρνηση τους τελευταίους μήνες κυνηγάει μονίμως τις εξελίξεις, λόγω των ιδεοληψιών του κ. Μητσοτάκη, οι οποίες πλέον χρεοκοπούν σε όλη την ΕΕ. Ας συντονιστεί επιτέλους με το ευρωπαϊκό περιβάλλον και να σταματήσει να μετατρέπει την Ελλάδα σε ψωροκώσταινα των εμβολίων.»


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.


TAGS
#ΣΥΡΙΖΑ