Μενού
  • Α-
  • Α+

Από την Πέμπτη και το μαζικό φοιτητικό συλλαλητήριο, το οποίο αντετίθεντο στην απόφαση της κυβέρνησης για τη δημιουργία πανεπιστημιακής αστυνομίας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μποογδάνος, με ανάρτησή του στο Twitter, είχε εκφράσει την αντίθεση του, που η κυβέρνηση το επέτρεψε, χαρακτηρίζοντας όσους συμμετείχαν «αντικοινωνικούς».

«Κλείνουμε επιχειρήσεις, καταστήματα, μπαρ, εστιατόρια, μουσεία, πολιτιστικούς χώρους, εκκλησίες, τους ανθρώπους σπίτια τους, γιατί; Για να επιτρέπουμε μερικές εκατοντάδες αντικοινωνικοί να βγαίνουν κάθε λίγο παγανιά; Με την Αθήνα στο κόκκινο; Λάθος μας», έγραψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

https://twitter.com/bogdanosk/status/1354754828027756545?ref_src=twsrc^tfw

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με ακόμα ένα χθεσινό tweet άλλα τρία σήμερα, χαρακτηρίζει το συλλαλητήριο «πορεία θανάτου», αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι όσοι συμμετείχαν «γλίτωσαν τον Αίαντα και τα ΜΑΤ, αλλά δεν θα αποφύγουν και τον εισαγγελέα» και ισχυριζόμενος ότι «σπέρνουν θάνατο για να εκβιάσουν πολιτικά».

Αναλυτικά τα tweet του Κωνσταντίνου Μπογδάνου:

«Η αριστερά μια ζωή εκβίαζε. Με καταλήψεις, χρήση βίας, τώρα και με την εξάπλωση του ιού. Αν επειδή σήμερα δεν τους διέλυσε η ΕΛΑΣ νομίζουν ότι θα σταματήσουν και το νομοσχέδιο, γελιούνται. Με τους Έλληνες στο πλευρό μας, δεν δικαιούμαστε να κάνουμε πίσω».

https://twitter.com/bogdanosk/status/1354874835504148484?ref_src=twsrc^tfw

«Η χώρα δεν θα πάει από τα μαύρα μεσάνυχτα στο φωτεινό μεσημέρι χωρίς μετάβαση. Φυσικά δεν γίνονται όλα τέλεια, όμως βήμα-βήμα αλλάζουμε την Ελλάδα! Στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ η πρώτη δίωξη για τις πορείες – Ξεκίνησε η εφαρμογή του νόμου για τις συναθροίσεις».

https://twitter.com/bogdanosk/status/1355061856218574848?ref_src=twsrc^tfw

«Οι οργανωτές της χθεσινής πορείας θανάτου (το «κορονοδιαδήλωση» είναι χάδι) γλίτωσαν τον Αίαντα και τα ΜΑΤ, αλλά δεν θα αποφύγουν και τον εισαγγελέα. Όσοι σπέρνουν θάνατο για να εκβιάσουν πολιτικά, θα λογοδοτήσουν και θα τιμωρηθούν κατά το νόμο που ισχύει για όλους τους Έλληνες».

https://twitter.com/bogdanosk/status/1355075502399086594?ref_src=twsrc^tfw

«Η έκφραση «πορεία θανάτου» απέκτησε νέο νόημα».

https://twitter.com/bogdanosk/status/1355091414103846918?ref_src=twsrc^tfw

Διαβάστε Ακόμα:

Παπαδάκης: Ο κ. Μπαλάσκας ομολογεί ότι όσες φορές έχουν γίνει επεισόδια φταίει η αστυνομία

«Καρφιά» Κυρανάκη στην κυβέρνηση με αφορμή το συλλαλητήριο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA