Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, «Σήμερα», σε σφοδρή αντιπαράθεση ήρθαν οι δύο πολιτικοί με αφορμή την ανακοίνωση του ΚΚΕ για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Κωνσταντίνου Μπογδάνου το βράδυ της Τρίτης.

Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωση του Περισσού αναφερόταν χαρακτηριστικά: «Η εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνου, είναι ενέργεια επικίνδυνη και καταδικαστέα, ενώ το μόνο που πετυχαίνει είναι να δίνει άλλοθι σε όσους επιδιώκουν την καταστολή, το χαφιεδισμό και την αστυνομοκρατία, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται κι ο ίδιος ο Κ. Μπογδάνος».

Η λέξη «χαφιεδισμός» προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Μπογδάνου με την ένταση μεταξύ των δύο ανδρών να ανεβαίνει και τους παρουσιαστές της εκπομπής μάταια να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Εκεί ο κ. Γκιόκας ανέφερε πως «τον χαφιεδισμό τον έχει κερδίσει επάξια» ο κ. Μπογδάνος. «Αυτό κάνει εδώ και καιρό» πρόσθεσε, με αποτέλεσμα να επακολουθήσει ένας ομηρικός καβγάς.

Η συνέχεια στο βίντεο:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA