Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αύξηση των κρουσμάτων κυρίως στην Αττική, έχει σημάνει «συναγερμό» μεταξύ των λοιμωξιολόγων αλλά και της κυβέρνησης που ανακοινώνει σήμερα κιόλας νέα μέτρα, όπως την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα. Μερίδα των λοιμωξιολόγων μάλιστα φέρεται να εισηγείται την εσχάτη των λύσεων για την οικονομία της χώρας δηλαδή την αναστολή λειτουργίας του λιανεμπορίου. 

Είναι άγνωστο πόσα από τα μέλη της επιτροπής, θα στηρίξουν μια τέτοια πρόταση, από την πλευρά του όμως το υπουργείο Ανάπτυξης έχει αποκλείσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Πηγές του ξεκαθάριζαν στο Reader.gr ότι «η αγορά δεν μπορεί να κλείσει». 

Ο αρμόδιος υπουργός, Άδωνις Γεωργιάδης, έχει ξεκαθαρίσει τον τελευταίο καιρό με δηλώσεις του πως στέκεται στο πλευρό των επιχειρηματιών λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορούν να κλείσουν πάλι και να χάσουν την εκπτωτική περίοδο».

Διαβάστε Ακόμα 

Εντυπωσιακό βίντεο: Η πρώτη πτήση των γαλλικών Rafale πάνω από το Αιγαίο και ο ανεφοδιασμός εν πτήσει

Απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική από τις 18:00 - «Ναι» από τον Γώγο, «όχι» από την Παγώνη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA