Μενού
  • Α-
  • Α+

«Διαψεύδω το δημοσίευμα. Η επίσκεψη έγινε το 2019. Θα περίμενε κανείς κάποια διασταύρωση των πληροφοριών, ή έστω μια βασική έρευνα. Η εμμονή είναι κακός σύμβουλος. Η αξιοπρεπής στάση είναι η συγγνώμη και η ανάκληση από το δημοσιογράφο που έσπευσε να διαδώσει ψευδείς ειδήσεις», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter η σύζυγος του πρωθυπουργού.https://twitter.com/MarevaGrabowski/status/1359093200129036290?ref_src=twsrc^tfw

Νωρίτερα, ο Κώστας Βαξεβάνης είχε βάλει στο «στόχαστρο» την Μαρέβα Μητσοτάκη, με ένα αιχμηρό «τιτίβισμα», ανεβάζοντας ένα ποστ περί «ταξιδιού» της συζύγου του πρωθυπουργού στην Αίγυπτο, εν μέσω έξαρσης της πανδημίας.

https://twitter.com/KostasVaxevanis/status/1359066470781759490?ref_src=twsrc^tfw

Οργισμένη αντίδραση από το Μαξίμου

«Ακόμη και η προβοκάτσια έχει τα όριά της. Τα ξεπέρασε όμως ο τακτικός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος εμφανίζει ως σημερινή, εν μέσω καραντίντας, επίσκεψη της συζύγου του Πρωθυπουργού στην Αίγυπτο, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 2019 συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσημη επίσκεψή του στο πλαίσιο της τριμερούς Συνόδου Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου!  Δηλαδή 16 μήνες πριν», τονίζεται από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. 

«Για να δοθεί, μάλιστα, αληθοφάνεια στο γεγονός εμφανίζεται δημοσίευμα με σημερινή ημερομηνία! Η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα αποστείλει εξώδικο απαιτώντας από τον κ. Βαξεβάνη να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για το ψεύδος. Αν δεν το πράξει, τότε το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη με την κατάθεση αγωγής. Αρκετά με τα ψέματα και την οργανωμένη στοχοποίηση από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου», επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Διαβάστε ακόμα:

Όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης πήγαινε στρατό - Δείτε τη φωτογραφία από το ΚΨΜ

Συνέντευξη Κυριάκου Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ την Τετάρτη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA