Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην ανακοίνωση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας σχετικά με την εμπρηστική επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι του, επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή. 

Όπως ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας το ΚΚΕ «όχι μόνο δεν καταδίκασε χωρίς αστερίσκου, αλλά την επαύριο συνέχισε τη στοχοποίησή μου, με αήθεις χαρακτηρισμούς που ξέρουμε ότι οπλίζουν χέρια πλέον». 

Ο Θανάσης Παφίλης παίρνοντας τον λόγο για να απαντήσει ξεκαθάρισε την πάγια θέση του ΚΚΕ ενάντια σε τέτοιες “τρομοκρατικές” επιθέσεις, η οποία εκφράσθηκε και στην περίπτωση της επίθεσης σε βάρος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. 

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ υπενθυμίζοντας την περίπτωση της αποκάλυψης ταυτότητα διαδηλωτή από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, επανάλαβε σηκώνοντας τους τόνους: «Όταν βγαίνει ένας βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου και καταγγέλλει επισήμως ότι αυτός είναι ο τάδε, που φοιτεί εκεί, που είναι αυτό κι αυτό τότε ισχύει αυτό που γράψανε μερικοί: “Τι Μπογδάνος, τι ρουφιάνος». 

Διαβάστε ακόμα

Ξεκίνησε η ιστορική δεύτερη δίκη του Τραμπ στην Γερουσία

«Καίει» τον Τραμπ ο «σαμάνος της QAnon»: Εκείνος με προέτρεψε να εισβάλω στο Καπιτώλιο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA