Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγάλο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας στην Αττική καταγράφει δημοσκόπηση της Opinion Poll για την εφημερίδα Political. 

Συγκεκριμένα σε επίπεδο περιφέρειας, η Νέα Δημοκρατία καταγράφει 38,8%, ο ΣΥΡΙΖΑ 21,5%. Ανατροπή στην τρίτη θέση καθώς το ΚΚΕ προηγείται του ΚΙΝΑΛ με 4,6% έναντι 4,5%. Κάτω από το 3% βρίσκονται Ελληνική Λύση (με 2,8%) και ΜεΡΑ25 (2,3), ενώ το 10,9% των ερωτηθέντων δηλώνει αναποφάσιστο. 

Στην ερώτηση σχετικά με την ικανοποίηση από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ανά περιφερειακή ενότητα, στην Α' Αθήνας ο Βασίλης Κικίλιας προελαύνει με 25,9% την ίδια ώρα που ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος καταγράφεται τελευταίος στην έρευνα με μόλις 3,2%. Στον Βόρειο Τομέα ο πρώτος και στη σταυροδοσία των τελευταίων εκλογών, Κωστής Χατζηδάκης διατηρεί τη δημοφιλία του με 30,9%, στον Δυτικό Τομέα ο Γιάννης Λοβέρδος καταγράφει 31,5%, στον Νότιο Τομέα ο Νίκος Δένδιας 35,4%. 

Στην Α' Πειραιά ο Κώστας Κατσαφάδος με 36,8%, στη Β' Πειραιώς ο Δημήτρης Μαρκόπουλος με 38,6%, στην Ανατολική Αττική ο Μάκης Βορίδης με 30,8%, ενώ στη Δυτική Αττική Αθανάσιος Μπούρας και Ευάγγελος Λιάκος μοιράζονται την πρώτη θέση με 13,6%. 

Διαβάστε Ακόμα 

Κυριάκος Μητσοτάκης για τα ΑΕΙ: Στις σχολές δεν μπαίνει η Αστυνομία, μπαίνει η Δημοκρατία

Ο Τσίπρας έσπασε το μικρόφωνο του βήματος της Βουλής – Το «χρέωσε» στον Μητσοτάκη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA