Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια πρόταση σχετικά με τον διορισμό διοικήσεων στην κρατική τηλεόραση έκανε κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή και στο πλαίσιο της συζήτησης για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα προχώρησε και στην παραδοχή πως «όλες οι κυβερνήσεις έχουμε φερθεί στην ΕΡΤ με τρόπο που δεν είναι σωστός», χωρίς μάλιστα να εξαιρεί την προηγούμενη κυβέρνηση. 

«Όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά έχουμε φερθεί στην ΕΡΤ με τρόπο που δεν είναι σωστός. Ελάτε να κάνουμε μια συμφωνία. Όλα τα ιδιωτικά κανάλια τη σκαλέτα τους τη φτιάχνουν με βάση το γραφείο σας. Τι την θέλετε την ΕΡΤ σε τόσο λογική χειραγώγησης; 

Ελάτε να κάνουμε μια συμφωνία. Η δημόσια τηλεόραση να διοικείται από ανθρώπους που θα ορίζονται από επιτροπή της βουλής, να φτιάξουμε μια τηλεόραση που θα είναι όαση αντικειμενικότητας; Το δέχεστε; Όχι δεν το δέχεστε γιατί δεν θέλετε ούτε μια χαραμάδα». 

Διαβάστε Ακόμα 

Ο Τσίπρας έσπασε το μικρόφωνο του βήματος της Βουλής – Το «χρέωσε» στον Μητσοτάκη

«Θα μου φάει τη δουλειά»: Ο Μπλέτσας «τρολάρει» τον Μητσοτάκη για τον τίτλο του «Happy Traveller»!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA