Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε χθες βράδυ μια φωτογραφία του Κώστα Μπακογιάννη στο Facebook και έγραψε «ο ορισμός της ξεφτίλας». Ο Παύλος Πολάκης ανέβασε επίσης έγγραφα βάση των οποίων υποστήριξε ότι ο δήμαρχος Αθηναίων προμηθεύτηκε αλάτι για τους δρόμους χθες, Τετάρτη.

«Επιτελικό κράτος στα καλύτερα του !!

ΥΓ μάλλον για το αντικρυστο (η Ανωγειανο οφτό κατά Βασίλη Σμπωκο) θα το θέλει το αλατσι,για να γλεντήσει τον καθαρισμό που έκανε χθες στο Κολωνάκι ....μόνο» είπε με εμφανή ειρωνία ο κ. Πολάκης.

Ότι μπέρδεψε «το αλάτι με τη λάσπη» του απάντησε ο Κώστας Μπακογιάννης. «Καλή η πλάκα του κ. Πολάκη, αλλά καλύτερη η αλήθεια» έγραψε στο Facebook ο κ. Μπακογιάννης και εξηγεί: «37 μηχανήματα στους δρόμους για να μείνει ανοιχτή, λειτουργική και ασφαλής κάθε γειτονιά της πόλης. Εκατοντάδες τόνοι αλατιού. Προμηθευτήκαμε επιπλέον για να έχουμε εφεδρείες και να είμαστε έτοιμοι για όλα. Δεν ξέρω πώς λειτουργούσε ο κ. Πολάκης ως δήμαρχος, αλλά στην Αθήνα κοιτάμε να λύσουμε τα προβλήματα και χωρίς τα δικά του, καθ´ ομολογία, “μαύρα ταμεία”. Δυστυχώς, κ. Πολάκη μπερδέψατε το αλάτι με τη λάσπη. Ρίξτε την αλλού».

Διαβάστε ακόμα

Βόριδης: Ο ΔΕΔΔΗΕ έχει την κύρια ευθύνη για τα πεσμένα δέντρα που προκάλεσαν προβλήματα ηλεκτροδότησης

Χρυσοχοΐδης: «Αυτοί που μας ασκούν κριτική ας αναρωτηθούν τι έκαναν στο Μάτι που έκαψαν 100 ανθρώπους»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA