Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τα επεισόδια αστυνομικής βίας στην Θεσσαλονίκη κλήθηκε να απαντήσει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, σε τηλεοπτικό σταθμό της συμπρωτεύουσας. Δικαιολόγησε την αστυνομική παρέβαση, ενώ θεωρεί αντιδημοκρατικές τις φωνές των «τραμπούκων αντιδημοκρατικών», όπως δηλώνει. 

«Μπράβο στην αστυνομία, μπράβο στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, διότι αυτά τα βήματα είναι πραγματικά προς την σωστή κατεύθυνση. Δεν είναι δυνατόν μειονότητες φωνακλάδων και τραμπούκων να καταπαυτούν τα δικαιώματά μας. Είναι άδικο, εξωφρενικών, άνω ποταμών, αντιδημοκρατικό και όσο και αν οι υποστηρικτές των τρομοκρατούν προσπαθούν να «πασπαλίσουν» την δράση τους με μία χρυσόσκονη δημοκρατικότητας, δεν υπάρχει τίποτα δημοκρατικό στον τραμπουκισμό τους. 

Και συμπλήρωσε: «Δημοκρατική είναι η επέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας. Η Ελληνική Αστυνομία είναι το πραγματικό όργανο του δήμου και του λαού και της δημοκρατίας - και όχι οι φωνακλάδικες μειοψηφίες των τραμπούκων». 

https://twitter.com/bogdanosk/status/1364258610793095170?ref_src=twsrc^tfw

Διαβάστε ακόμα: 

Μπογδάνος: Αν ήμουν στη θέση της Μενδώνη θα παραιτούμουν 

Υπόθεση Λιγνάδη: Είχε μηνυθεί για σεξουαλική παρενόχληση και το 1984

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA