Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Διαδικτυακή κόντρα Υποχθόνιου – Ρωμανού

Ιντερνετική αντιπαράθεση ανάμεσα στον Υποχθόνιο και τον Νίκο Ρωμανό, ξέσπασε μετά τη δήλωση του διευθυντή του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ότι «ο χώρος των καλλιτεχνών αριστεροκρατείται».

Διαδικτυακή κόντρα ανάμεσα στον διευθυντή του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Ρωμανό και τον γνωστό ράπερ Υποχθόνιο, ξέσπασε με αφορμή τη δήλωση που έκανε ο πρώτος ότι «ο χώρος των καλλιτεχνών αριστεροκρατείται».

Ο Υποχθόνιος απάντησε με story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Istagram, παραθέτοντας τη δήλωση του κ. Ρωμανού και υποστηρίζοντας ότι και ο χώρος των ράπερ αριστεροκρατείται.

«Και ο χώρος των ράπερ αριστεροκρατείται. Θες να φας στη μάπα καμία χρυσή από glock? Πιστοποιητικό φρονημάτων loading...», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το story:

Το story του Υποχθόνιου

Ο Νίκος Ρωμανός απάντησε αμέσα, με τελικό αποδέκτη της του μηνύματός του όμως τον Αλέξη Τσίπρα και όχι τον Υποχθόνιο.

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter,  έχει ποστάρει την ανάρτηση του Υποχθονίου και δύο φωτογραφίες του ράπερ, μία με τον Αλέξη Τσίπρα και μία με την Ρένα Δούρου, ενώ παραθέτει και ένα λήμμα από τη Βικιπαιδεία που εξηγεί τι είναι το glock.

Μάλιστα προσθέτει και τη λεζάντα «Να χαίρεστε τους φίλους σας κ.Τσίπρα».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Διαβάστε Ακόμα:

Παρουσιάζεται το νομοσχέδιο για το οικογενειακό δίκαιο: Το e-διαζύγιο και οι αλλαγές στην επιμέλεια των παιδιών

Ο «πονοκέφαλος» της «διγλωσσίας» στον ΣΥΡΙΖΑ


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.