Μενού
  • Α-
  • Α+

Κάλυψη στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, προσέφερε από το βήμα της Βουλής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας όμως παράλληλα για «μέγα επικοινωνιακό λάθος».

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε λάθος το γεγονός ότι η υπουργός χαρακτήρισε ως «επικίνδυνο» τον κατηγορούμενο για βιασμό κατά συρροή, Δημήτρη Λιγνάδη. Τη δικαιολόγησε λέγοντας πως δεν είναι «επαγγελματίας πολιτικός».

«Ζητάτε την παραίτηση της μισής κυβέρνησης. Θεμιτό. Αυτό που έχετε κάνει είναι αριστερόστροφος τραμπισμός. Η δική μας δουλειά είναι η συνοχή και η σωστή αξιολόγηση του έργου της κυβέρνησης και της κ. Μενδώνη. Ναι η πολιτική ευθύνη προφανώς βαραίνει εμένα που διαλέγω τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου. Η Μενδώνη είναι αποτελεσματική υπουργός, που προχωρά μεγάλα έργα, όπως το Ελληνικό και το Μετρό Θεσσαλονίκης. Είναι καλή υπουργός και ας έχει αναστατώσει κάποιες συντεχνίες. Δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός και δεν το χειρίστηκε καλά επικοινωνιακά. Λάθος που είπε τον Λιγνάδη επικίνδυνο. Μέγα επικοινωνιακό λάθος».

Διαβάστε ακόμα

Μητσοτάκης στην Süddeutsche Zeitung: Στόχος ο τουρισμός φέτος να φτάσει στο 50% των εσόδων του 2019

Γεραπετρίτης: Κομματική εκμετάλλευση της υπόθεσης Λιγνάδη - Καμία πολιτική ευθύνη Μενδώνη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA