Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ταραντίλης: H παραίτησή μου δεν έγινε για πολιτικούς λόγους - Παραμένω πιστός σε ΝΔ και Μητσοτάκη

Με μία δευκρινιστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Χρήστος Ταραντίλης απαντά σε όσους επιχειρούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά την παραίτησή του.

Ο κύριος Ταραντίλης ξεκαθαρίζει πως θα συνεχίσει να υπηρετεί την παράταξή του ως βουλευτής Επικρατείας, ενώ ζητά από όλους να σεβαστούν τους προσωπικούς λόγους της απόφασής του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Χρήστου Ταραντίλη:

Διαπιστώνοντας, δυστυχώς, ότι η αντιπολίτευση επιμένει να ερμηνεύει αυθαίρετα την ανακοίνωσή μου, επιχειρώντας να την εκμεταλλευτεί πολιτικά, επανέρχομαι για δεύτερη φορά - ελπίζω και τελευταία:

Η παραίτησή μου δεν οφείλεται σε πολιτικούς λόγους. Μένω πιστός στις αρχές της Ν.Δ. και στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, συνεχίζοντας, άλλωστε, να υπηρετώ την παράταξη και τον Πρόεδρο ως Βουλευτής Επικρατείας και να εργάζομαι για το μεταρρυθμιστικό μας πρόγραμμα.

Και επαναλαμβάνω κατηγορηματικά ότι θέλησα να παραιτηθώ από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου αποκλειστικά για οικογενειακούς λόγους.

Παρακαλώ όλους να σεβαστούν τους λόγους αυτούς.

Είναι καλό κάποτε όλοι να αντιληφθούμε ότι η πολιτική δράση εξελίσσεται ταυτόχρονα και παράλληλα με την οικογενειακή μας ζωή.

Και συχνά, οι δυσκολίες στο ένα πεδίο επηρεάζουν δυσμενώς το άλλο.

Η διαχείριση τέτοιων ευαίσθητων ζητημάτων εναπόκειται στις επιλογές κάθε ατόμου, οι οποίες όμως οφείλουν να γίνονται σεβαστές απ’ τους υπολοίπους. Γιατί, διαφορετικά, η πολιτική μετατρέπεται σε ισοπεδωτικό εισβολέα στον ιδιωτικό χώρο κάθε πολίτη.

Και αυτό δεν συνάδει με τον πολιτικό πολιτισμό που έχουμε χρέος να οικοδομούμε ημέρα με την ημέρα.

Διαβάστε ακόμα

Το παρασκήνιο της παραίτησης του Χρήστου Ταραντίλη - Ειλημμένη εδώ και μέρες η απόφαση του

Παραιτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.