Μενού
  • Α-
  • Α+

Η δήλωση του κ. Δρίτσα πως «κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη δράση της 17 Νοέμβρη» ξεσήκωσε αντιδράσεις με τον ίδιο ωστόσο -μιλώντας στο MEGA- να κάνει σημειώνει πως «ο ελλειπτικός λόγος μου άφησε περιθώρια για παρερμηνείες» και να αναλαμβάνει την ευθύνη, 

Ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε πως: «Σε όλη μου την ζωή και την πολιτική μου διαδρομή οι απόψεις και οι δράσεις μου είναι σε σταθερή αντίθεση με την τρομοκρατία. Δε θα μπορούσα να πω κάτι τέτοιο σαν αυτά που μου προσάπτει η ΝΔ. Να εκφράσω τη βαθιά μου λύπη και να αναλάβω την ευθύνη μου γιατί ο ελλειπτικός λόγος μου άφησε περιθώρια για παρερμηνείες. Όταν είπα κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17Ν, αυτό που ήθελα να πω είναι ότι δεν πέρασε η τρομοκρατία της 17 Νοέμβρη. Ότι δεν φοβήθηκε ο ελληνικός λαός, ούτε και η πολιτεία. Ζητώ από όλους να σεβαστούν όχι μια εκ των υστέρων αναδίπλωση, αλλά το πραγματικό νόημα όπως προκύπτει από όλη μου τη ζωή». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA