Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκεκριμένα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, έκανε ερώτηση στον βουλευτή του ΜέΡΑ 25, για παλαιότερη δήλωσή του σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη, όπου ανέφερε ότι «τα τελευταία 25 χρόνια έχει βουίξει ο τόπος ότι ο κ. Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος και ότι έχει παιδεραστικές τάσεις».

Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης ρώτησε «εσείς ένας τόσο έντιμος και αξιοπρεπής άνθρωπος πώς αντέξατε 25 χρόνια να γνωρίζετε ότι κάποιος είχε παιδεραστικές τάσεις και δεν το καταγγείλατε σε κάποιον εισαγγελέα ώστε να προστατεύσετε τα παιδιά που ενδεχομένως έπεσαν θύματά του;».

Στη συνέχεια ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων άσκησε και κριτική στον Κλέωνα Γρηγοριάδη, λέγοντας «πιστεύω ότι η δήλωσή σας αυτή σας εκθέτει ηθικά πάρα πολύ έντονα και μια και είστε και οπαδός του κινήματος me too σας δίνω την ευκαιρία να κάνετε την αυτοκριτική σας γιατί εσείς  απ’ ότι φαίνεται προσωπικά σιωπήσατε επί 25 χρόνια σε κάτι τόσο σοβαρό».

Απαντώντας στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο Κλέων Γρηγοριάδης δήλωσε:

«Θα δώσω μία σαφέστατη απάντηση στον κ. υπουργό για να μην πλανώνται εδώ πέρα ανακρίβειες. Η δήλωσή μου είναι σαφέστατη λέω ότι είχε βουίξει ο τόπος ότι ο κ. Λιγνάδης είχε τέτοιες τάσεις. Αυτές οι τάσεις όλοι εμείς όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του, τελευταία φορά συνεργάστηκα μαζί του πριν από 25 συναπτά έτη», ανέφερε αρχικά.

«Όλοι εμείς όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του, πολλοί είναι επώνυμοι, πολλοί παραμένουν ανώνυμοι, δεν ήταν τόσο τυχεροί όσο εμείς, δεν μπορούσαμε να πάμε σε κανέναν εισαγγελέα για να καταγγείλουμε κάποιον για τις φαντασιώσεις που εξιστορούσε. Κ. υπουργέ, οι φαντασιώσεις ακόμα και με την κυβέρνησή σας παραμένουν ελεύθερες σε αυτόν τον τόπο. Αν γνώριζε οποιοσδήποτε εξ ημών ότι ο κ. Λιγνάδης ή οποιοσδήποτε άλλος από τους εκλεκτούς της κυβέρνησής σας προέβαινε σε κατά συρροήν παράνομες πράξεις και μάλιστα πράξεις αισχρότατες, από τις πιο επικίνδυνες και ειδεχθείς, να είστε σίγουρος ότι θα είχαμε πάει όλοι στον εισαγγελέα. Δεν υπήρχε τέτοιο θέμα και δεν υπήρχε κανένας τρόπος να πας στον εισαγγελέα χωρίς να κατηγορηθείς για συκοφαντική δυσφήμιση επειδή κάποιος είχε δείξει ότι είχε κάποιες τάσεις. Εξάλλου δεν φανταστήκαμε ποτέ ότι οι τάσεις του θα έφταναν σε εγκληματικό επίπεδο», προσέθεσε ο Κλέων Γρηγορίαδης.

Τέλος έκλεισε κάνοντας αναφορά στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη:

«Η υπουργός σας η κυρία Μενδώνη ενώ μας έχει ζαλίσει από τότε που διορίστηκε ο κ. Λιγνάδης ότι τον γνώρισε τρεις μέρες πριν τον διορίσει είχε το θράσος ή το θάρρος να καθίσει στη θέση σας την περασμένη Παρασκευή και ν’ απαντήσει στην πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι δική της ευθύνη γιατί είναι απολύτως προσωπική της επιλογή. Θα πρέπει η κυβέρνησή σας να διαλέξει ή γνώρισε τον κ. Λιγνάδη τρεις μέρες πριν η κυρία υπουργός ή είναι δικιά της ευθύνη γιατί αν τον όρισε σε τέτοια υπεύθυνη θέση, γνωρίζοντας τον τρεις μέρες τότε είναι εξαιρετικά ανεύθυνη υπουργός».

Διαβάστε Ακόμα:

Σταϊκούρας: Κάθε εβδομάδα lockdown κοστίζει στην οικονομία 750 εκατομμύρια ευρώ

Τσίπρας: Τώρα ήρθαν τα «έξυπνα μέτρα» - Πριν ήταν… χαζομάρες;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA