Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Πελώνη κατά Τσίπρα για Κουφοντίνα: Η πολιτική του αφωνία γεννά ερωτήματα

Εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, έβαλλε για τη θέση που έχει πάρει στο αίτημα του πολυισοβίτη, Δημήτρη Κουφοντίνα, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, κατηγορώντας τον για «πολιτική αφωνία».

Σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος ασκεί έντονη κριτική στον Αλέξη Τσίπρα υποστηρίζοντας ότι μια εβδομάδα μετά την ανάρτηση με την οποία «με την οποία ζήτησε από την κυβέρνηση να παραβιάσει την έννομη τάξη και να επιφυλάξει ευνοϊκή μεταχείριση στον πολυισοβίτη, ο κ. Τσίπρας σιωπά».

«Τέσσερις μέρες μετά την αδιανόητη δήλωση του κ. Δρίτσα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει λέξη. Η κυβέρνηση συντάσσεται με το Κράτος Δικαίου, ο ΣΥΡΙΖΑ με ακραίες μειοψηφίες», προσθέτει η Αριστοτελία Πελώνη.

«Περιμένουμε από τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης μια σαφή θέση χωρίς προσχήματα και υπεκφυγές. Η πολιτική του αφωνία γεννά ερωτήματα», καταλήγει η δήλωση.

Αναλυτικά η δήλωση της Αριστοτελίας Πελώνη:

«Μια εβδομάδα μετά την κατακραυγή για τη θέση που πήρε υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα με προσωπική του ανάρτηση, με την οποία ζήτησε από την κυβέρνηση να παραβιάσει την έννομη τάξη και να επιφυλάξει ευνοϊκή μεταχείριση στον πολυϊσοβίτη, ο κ. Τσίπρας σιωπά. Τέσσερις μέρες μετά την αδιανόητη δήλωση του κ. Δρίτσα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει λέξη. Η κυβέρνηση συντάσσεται με το Κράτος Δικαίου, ο ΣΥΡΙΖΑ με ακραίες μειοψηφίες. Η Δημοκρατία στη χώρα μας στηρίζεται σε γερά θεμέλια και στους θεσμούς της. Περιμένουμε από τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης μια σαφή θέση χωρίς προσχήματα και υπεκφυγές. Η πολιτική του αφωνία γεννά ερωτήματα».

Διαβάστε Ακόμα:

Μεταγραφή... αεροδρομίου για το κόμμα Τράγκα: «Ελεύθερος Άνθρωπος» και ο Δημήτρης Καζάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Στα βήματα της παρουσίασης του νέου ΕΣΥ το «ιδιωτικό χρέος»


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.


TAGS
#Αλέξης Τσίπρας #ΣΥΡΙΖΑ