Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε δήλωσή του στον απόηχο των καταγγελιών για αστυνομική βία σε βάρος πολιτών στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισήμανε ότι «θα ολοκληρωθούν γρήγορα όλες οι έρευνες και θα αποδοθούν ευθύνες».

Όπως ενημέρωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης, η υπόθεση έχει μεταβιβαστεί στον Συνήγορο του Πολίτη.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης χαρακτήρισε «γελοιότητες» τις επικρίσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΜέΡΑ25 πως κινδυνεύει η Δημοκρατία. 

Είπε δε  ότι θα ολοκληρωθεί σύντομα η έρευνα. 

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε ότι στο δεύτερο 15μερο του Απριλίου θα τοποθετηθούν οι πρώτες ομάδες φύλαξης στα ΑΕΙ από ήδη υπηρετούντες στην Αστυνομία μέχρι να γίνουν οι προσλήψεις το Φθινόπωρο.

Για την κατάληψη στην Πρυτανεία του ΑΠΘ δήλωσε πως «όσοι εμποδίζουν τη λειτουργία των Πανεπιστημίων δεν ασκούν νόμιμο δικαίωμα» και ότι «τα Πανεπιστήμια είναι αυτοδιοίκητα, δεν είναι αδιοίκητα, ούτε ανοχύρωτα απέναντι στην παρανομία».

Γεραπετρίτης: Μας ενοχλούν οι σκηνές στη Νέα Σμύρνη

Τη δυσφορία της κυβέρνησης για το περιστατικό της Νέας Σμύρνης εξέφρασε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

Σαφές μήνυμα ότι οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στη Νέα Σμύρνη ενόχλησαν το κυβερνητικό επιτελειο και παραπέμπυον σε ασύμμετρη βία από την ΕΛ.ΑΣ. έστειλε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπτρίτης, μιλώντας νωρίτερα το πρωί στον Real Fm 97,8. 

Διαβάστε ακόμα

Εισαγγελική παρέμβαση για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

Μαυροειδάκος: Δεν έπρεπε να εμπλακεί καν η ΔΙΑΣ στη Νέα Σμύρνη - Υπήρξε επίθεση στους αστυνομικούς

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA