Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Νέα Σμύρνη: «Καρφιά» Παπαδημητρίου για Κυρανάκη

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου «άδειασε» τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη ο οποίος αποκάλυψε τα στοιχεία του ανθρώπου που ξυλοκοπήθηκε στη Νέα Σμύρνη.

«Εγώ δεν θα το έκανα. Παρόλο που ενδιαφέρθηκα πολύ για το ποιος είναι ο άνθρωπος αυτός. Σήμερα θα προσπαθήσω να διαβάσω και τη συνέντευξή του. Ο άνθρωπος δεν κρύβεται. Λέει ποιος είναι, ποιες είναι οι απόψεις του. Δεν θα έλεγα το όνομά του. [...] Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει ένα είδος κατάδοσης των ανθρώπων με το τι κάνουν. [...] Μη ξεχνάτε ότι χτίζονται και καριέρες» είπε χαρακτηριστικά ο Μπάμπης Παπαδημητρίου μιλώντας στο Mega.

Παράλληλα, ο βουλευτής της ΝΔ καταδίκασε την αστυνομική βία αλλά και τις απόψεις ότι η Ελλάδα αστυνομοκρατείται. «Κανείς δεν δικαιολογεί τη βία. Ειδικά την αστυνομική βία. Δεν υπάρχει θέμα συζητήσεως επ’ αυτού. Όπως λένε και οι μαρτυρίες των ανθρώπων, δεν υπήρχε λόγος, ήταν αδικαιολόγητη η βία» είπε.

«Δεν υπάρχει αστυνομοκρατία. Δεν μας απασχολούν οι απόψεις που έχει οποιοσδήποτε πολίτης για οποιοδήποτε θέμα. Στην Ελλάδα είναι ελεύθερος ο καθένας να έχει και τις πιο ακραίες απόψεις. Αν οι άνθρωποι ήταν συνωστισμένοι, θα έπρεπε να τους γίνει μια σύσταση. Τίποτα περισσότερο» τόνισε. Ο βουλευτής υπογράμμισε ότι η Ελλάδα δεν αστυνομοκρατείται και ότι από τους 180.000 ελέγχους που έγιναν τις 7 πρώτες μέρες του Μαρτίου υπήρχε μια τέτοια περίπτωση.

Διαβάστε ακόμα

Απειλές για τη ζωή του ισχυρίζεται πως δέχεται ο Κυρανάκης

Μαυροειδάκος: Δεν έπρεπε να εμπλακεί καν η ΔΙΑΣ στη Νέα Σμύρνη - Υπήρξε επίθεση στους αστυνομικούς


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.


TAGS
#Κωνσταντίνος Κυρανάκης