Μενού
  • Α-
  • Α+

«Εγώ δεν θα το έκανα. Παρόλο που ενδιαφέρθηκα πολύ για το ποιος είναι ο άνθρωπος αυτός. Σήμερα θα προσπαθήσω να διαβάσω και τη συνέντευξή του. Ο άνθρωπος δεν κρύβεται. Λέει ποιος είναι, ποιες είναι οι απόψεις του. Δεν θα έλεγα το όνομά του. [...] Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει ένα είδος κατάδοσης των ανθρώπων με το τι κάνουν. [...] Μη ξεχνάτε ότι χτίζονται και καριέρες» είπε χαρακτηριστικά ο Μπάμπης Παπαδημητρίου μιλώντας στο Mega.

Παράλληλα, ο βουλευτής της ΝΔ καταδίκασε την αστυνομική βία αλλά και τις απόψεις ότι η Ελλάδα αστυνομοκρατείται. «Κανείς δεν δικαιολογεί τη βία. Ειδικά την αστυνομική βία. Δεν υπάρχει θέμα συζητήσεως επ’ αυτού. Όπως λένε και οι μαρτυρίες των ανθρώπων, δεν υπήρχε λόγος, ήταν αδικαιολόγητη η βία» είπε.

«Δεν υπάρχει αστυνομοκρατία. Δεν μας απασχολούν οι απόψεις που έχει οποιοσδήποτε πολίτης για οποιοδήποτε θέμα. Στην Ελλάδα είναι ελεύθερος ο καθένας να έχει και τις πιο ακραίες απόψεις. Αν οι άνθρωποι ήταν συνωστισμένοι, θα έπρεπε να τους γίνει μια σύσταση. Τίποτα περισσότερο» τόνισε. Ο βουλευτής υπογράμμισε ότι η Ελλάδα δεν αστυνομοκρατείται και ότι από τους 180.000 ελέγχους που έγιναν τις 7 πρώτες μέρες του Μαρτίου υπήρχε μια τέτοια περίπτωση.

Διαβάστε ακόμα

Απειλές για τη ζωή του ισχυρίζεται πως δέχεται ο Κυρανάκης

Μαυροειδάκος: Δεν έπρεπε να εμπλακεί καν η ΔΙΑΣ στη Νέα Σμύρνη - Υπήρξε επίθεση στους αστυνομικούς

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA