Μενού
  • Α-
  • Α+

Για αποκλιμάκωση της έντασης που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες, συνδέοντάς την με την επικείμενη συζήτηση στη Βουλή έκανε λόγο ο Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στον ΣΚΑϊ.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αναφέρθηκε στη «σοβαρή συζήτηση» που θα γίνει την Παρασκευή στη Βουλή για «ζητήματα αυθαιρεσίας των αστυνομικών οργάνων». 

«Η συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με τον κ. Αλιβιζάτο δείχνει την κατεύθυνση που θα έχουμε τις επόμενες μέρες. Έχει σημασία όλες οι πολιτικές δυνάμεις να αφήσουν στην άκρη και στο περιθώριο τέτοιες παραβατικές συμπεριφορές.»

Αν και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών εμφανίστηκε κατευναστικός δεν άφησε στο απυρόβλητο τις κινητοποιήσεις, τονίζοντας πως «δυστυχώς, τον τελευταίο ένα μήνα είχαμε πολιτική κάλυψη και υποκίνηση τέτοιων συναθροίσεων.»

Παράλληλα ο Στέλιος Πέτσας εκφράστηκε θετικά για την επιχείρηση εκκένωσης του ΑΠΘ, ενώ αναφερόμενος στο ζήτημα της χαλάρωσης των μέτρων και του ανοίγματος της αγοράς, δήλωσε: «δε μπορεί να πει κανείς σήμερα με ακρίβεια πότε μπορούμε να ανοίξουμε. Σαν πολιτεία είμαστε δίπλα σε όσους πλήττονται να τους στηρίξουμε.»

Διαβάστε ακόμα

Βασιλακόπουλος: Οι διαδηλώσεις εντείνουν το πρόβλημα - Τα μικρά μαγαζιά μπορούν να ανοίξουν σε 15 μέρες

Καθαρά Δευτέρα χωρίς χαρταετό: Πρόστιμο σε όσους πάνε να... αμολήσουν καλούμπα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA