Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε άγρια κόντρα εξελίχθηκε η συζήτηση που θα είχαν στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ «Από τις Έξι», ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Καιρίδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Αρχικά το λόγο πήρε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μίλησε για διάφορα ζητήματα.

«Δεν πρέπει να πετάμε τη μπάλα στην εξέδρα. Να μιλάμε για ήσσονος σημασίας ζητήματα σχέση με τα μεγάλα που είναι ο εμβολιασμός, το υγειονομικό πρόβλημα, τα οικονομικά και τι κάνουμε εκεί και να καλύπτουμε την πολιτική μας χρεοκοπία και τη δημοκοπική μας καθίζηση με εξαλλοσύνες και τρέλες», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Καιρίδης.

Οι παρουσιαστές ρώτησαν τον κ. Καιρίδη ποια ζητήματα αναφέρει ως ήσσονος σημασίας.

«Το αν Κουφοντίνας πήρε τα διοικητικά έγγραφα ή δεν τα πήρε από το δικαστήριο είναι ήσσονος σημασίας», απάντησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ρωτώντας τον συνομιλητή του, αν η δημοκρατία είναι το ήσσονος σημασίας και ζήτησε καθαρές κουβέντες από τον κ. Καιρίδη.

Ο κ. Καιρίδης   ζητούσε από τον κ. Τζανακόπουλο να τον αφήσει να ολοκληρώσει τη φράση του και του απάντησε «ήρθατε πυραυλομένος πρωί πρωί».

«Πυραυλομένη είναι αστυνομία σας», απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 «Ακούστε με δεν είσαστε ο συντονιστής και δεν είμαστε στην ΕΡΤ της εποχής σας», είπε ο κ. Καιρίδης προκαλώντας την «έκρηξη» του Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος κατηγόρησε επανελειμένως τον συνομιλητή του για ειρωνείες και ύβρεις και ζήτησε από τους δημοσιογράφους συζήτηση με όρους.

«Τις ειρωνείες του για τον εαυτό του και τον αρχηγό του, όχι στον ΣΥΡΙΖΑ ειρωνείες», απάντησε με τον Καιρίδη να χαρακτηρίζει «αθλιότητα» τη στάση του Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Τότε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε «Λουδοβίκο» τον κ. Καιρίδη.

«Τραμπούκους και τραμπουκισμούς δεν έχω συνηθίσει ν’ ανέχομαι στη ζωή μου», απάντησε ο κ. Καιρίδης

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ζήτησε από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας; ν’ ανακαλέσει απειλώντας ότι θ’ αποχωρήσει, ενώ στη συνέχεια απείλησε ν’ αποχωρήσει και ο κ. Καιρίδης.

«Ευθέως σας λέω ότι αυτό κάνετε είναι αθλιότητα, ευθέως σας λέω ότι είστε τραμπούκος και τραμπουκίζετε», είπε εκ νέου ο Δημήτρης Καιρίδης.

«Εσείς είστε τραμπούκοι, τραμπούκοι είναι αυτοί που έχετε ξαμολήσει στους δρόμους», απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια ο κ. Τζανακόπουλος τα έβαλε και με τους παρουσιαστές της εκπομπής τους οποίους κατηγόρησε ότι τον ειρωνεύτηκαν και ότι παίζουν το ρόλο του μεγάφωνου της κυβέρνησης και τους ρώτησε εάν φοβούνται τον ΣΥΡΙΖΑ,  

«Τις ειρωνείες εκεί που σας παίρνει όχι στον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μετά από μερικά λεπτά ηρεμίας και αφού ο κ. Καιρίδης έλεγε την άποψη του κατηγόρησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι ήρθε «πρωί πρωί της Παρασκευής» για να κάνουν κοκορομαχία».

«Μου κάνει μάθημα ο κ. Κιαρίδης, διάγγελμα κάνει», μου δίνεται και τον λόγο σας ευχαριστώ», απάντησε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος όταν οι συντονιστές της εκπομπής του είπαν να εκφέρει την άποψη του.

«Τελειώσατε το διάγγελμα σας κ. Καιρίδη», είπε σε ειρωνικό τόνο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ν’ απαντάει, «θλιβερός».

Μετά από περίπου 6-7’ σχετικής ηρεμίας όπου ο Δημήτρης Τζανακόπουλος έλεγε την άποψη του, ο κ. Καιρίδης ενοχλήθηκε από τα λεγόμενα του συνομιλητή του και του είπε:

«Μαζευτείτε κάντε ένα κρύο τους πρωί πρωί».

«Είστε χυδαίος», απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πάρτε ηρεμιστικό, κάντε ένα κρύο ντους», είπε ο Δημήτρης Καιρίδης.

Σ’ εκείνο το σημείο ο κ. Τζανακόπουλος φανερά ενοχλημένος χαρακτήρισε «γελοίο πρόσωπο» τον Δημήτρη Καιρίδη και αποχώρησε από την εκπομπή.

«Αποχωρώ από την εκπομπή με αυτό το γελοίο πρόσωπο δεν συζητώ άλλο», δήλωσε και έκλεισε τη σύνδεση.

https://twitter.com/d_tzanakopoulos/status/1370294754483785729?ref_src=twsrc^tfw

Διαβάστε Ακόμα:

LIVE η τετ-α-τετ αντιπαράθεση Μητσοτάκη – Τσίπρα στη Βουλή για την αστυνομική βία

Απών ο πρόεδρος της Βουλής από τη συζήτηση για την αστυνομική βία

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA