Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προχώρησε και σε μια δήλωση, με την οποία ζήτησε για μία ακόμη φορά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προχωρήσει στην επίταξη των ιδιωτικών κλινικών και μέτρα προστασίας για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ κάλεσε τον πρωθυπουργό «να σταματήσει την επικοινωνιακή διαχείριση της πανδημίας και να ασχοληθεί με το δύσκολο δρόμο της εξεύρεσης ουσιαστικών λύσεων».

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να επισκεφτεί κάποια από τα νοσοκομεία του Λεκανοπεδίου τις επόμενες ημέρες, ενώ οι συνεργάτες του σημειώνουν πως ενημερώνεται συνεχώς για τα στοιχεία που προκύπτουν για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας, αλλά και για τα εμβόλια.

Με τι να … πρωτοασχοληθούμε

Την άποψη πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει πάρει τον «κατήφορο» εξέφραζαν χθες από την Κουμουνδούρου αναφερόμενοι και στο ζήτημα της διαχείρισης της πανδημίας, αλλά και στις κινήσεις και δηλώσεις στελεχών της, όπως του Άδωνι Γεωργιάδη με την ειδική άδεια για την βάπτιση και του Στέλιου Κυμπουρόπουλου ο οποίος ψήφισε κατά των αμβλώσεων στο ευρωκοινοβούλιο.

Για το τελευταίο μάλιστα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωνε πως: «Αυτά που συμβαίνουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου της στάσης της κυβέρνησης απέναντι στα ανθρώπινα δικαιώματα».

Γενικότερα στην Κουμουνδούρου υποστήριζαν πως «η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε… σύγχυση σε όλα τα επίπεδα» και χαριτολογώντας συμπλήρωναν «δεν τους… προλαβαίνουμε πλέον. Πλήρη αποτυχία παντού».

Ενημέρωση για τα Εθνικά θέματα

Ανησυχία εξάλλου εκφράζουν από τον ΣΥΡΙΖΑ και στα Εθνικά θέματα, επιμένοντας πως η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης στερείται στρατηγικής. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ζητήσει να ενημερωθεί επίσημα για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την Τουρκία κι αναμένεται στη συνέχεια να προχωρήσουν σε πιο εμπεριστατωμένη κριτική, ενώ αναμένεται και η Σύνοδος κορυφής του Μαρτίου.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA