Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Η ειρωνεία του Τσίπρα στον Άδωνι: «Ήρθε ο νονός;» – «Δεν έμαθε αστική ευγένεια από τους γονείς του»

Με μια ειρωνική αναφορά στη βάφτιση στην οποία συμμετείχε με ειδική άδεια, υποδέχτηκε τον Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας.

Η παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη στα υπουργικά έδρανα «εκτροχίασε» πλήρως την κουβέντα στη Βουλή, η οποία στη φυσιολογική της ροή θα αφορούσε την «κύρωση της επενδυτικής συμφωνίας της Ελλάδας με την Ελληνικός Χρυσός». 

Άμα τη εμφανίσει του, ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα, τον υποδέχτηκε με τη δράση “Ήρθε ο νονός; Άξιος άξιος”. 

Άδωνις: Δεν σας έμαθαν αστική ευγένεια οι γονείς σας 

Έντονη ήταν η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη, ανεβαίνοντας στο βήμα, τόνισε: «Περίμενα ένα πείραγμα εν είδει χιούμορ, αλλά δεν περίμενα όλα αυτά που είπε ο κ. Τσίπρας ο οποίος φυσικά το έβαλε στα πόδια όπως συνήθως κάνει, ενώ όταν προσβάλλεις τον άλλο επί προσωπικού δεν επιτρέπεται να φεύγεις, είναι ζήτημα αστικής ευγένειας, που μάλλον δεν έμαθε από τους γονείς του όταν έπρεπε. 

Αν αποδειχθεί πλαστό το έγγραφο (σ.σ. η ειδική άδεια για τη βάφτιση) θα πρέπει να παραιτηθώ. Αν πράγματι είχα εγώ πλαστογραφήσει έγγραφο για να δικαιολογήσω εκ των υστέρων τη συμμετοχή μου στο μυστήριο, όχι να παραιτηθώ από υπουργός θα έπρεπε, από βουλευτής θα έπρεπε.  Υπάρχει τρόπος απόδειξης; Αφού υπάρχει το email της Πολιτικής Προστασίας». 

Διαβάστε ακόμα

Έρχεται το ψηφιακό Πιστοποιητικό Εμβολιασμού- Η Κομισιόν υιοθετεί την ελληνική πρόταση

Με απόφαση Μητσοτάκη εθνική στρατηγική για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα- Τα μέλη της Επιτροπή


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.


TAGS
#Αλέξης Τσίπρας #Άδωνις Γεωργιάδης #Βουλή