ΠΟΛΙΤΙΚΗ
17/03/2021 22:30

Η απάντηση του Δημήτρη Τσίπρα στον Άδωνι Γεωργιάδη: «Να διορθώσει όσα είπε...»

Με μία ανάρτησή του στο Facebook, ο Δημήτρης Τσίπρας, αδελφός του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απάντησε σε όσα του καταλόγισε σήμερα από το βήμα της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η απάντηση του Δημήτρη Τσίπρα στον Άδωνι Γεωργιάδη: «Να διορθώσει όσα είπε...»
Η απάντηση του Δημήτρη Τσίπρα στον Άδωνι Γεωργιάδη: «Να διορθώσει όσα είπε...»
Ανάγνωση:

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Τσίπρας ξεκαθάρισε πως ουδέποτε καταδικάστηκε για πλαστογραφία, ενώ πρόσθεσε πως ο νόμος που προέβλεπε την παραγραφή του συγκεκριμένου πλημμελήματος δεν ψηφίσθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από την κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά.

Αναλυτικά, ο αδελφός του Αλέξη Τσίπρα έγραψε:

«Με έκπληξη άκουσα σήμερα στη Βουλή τον κο Γεωργιάδη να αναφέρει ότι δήθεν καταδικάστηκα για πλαστογραφία και ότι δήθεν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε με νόμο να με απαλλάξει. Με το πολιτικό σκέλος της αντιπαράθεσης δε θα ασχοληθώ. Δεν είναι δουλειά μου. Αλλά όταν η αντιπαράθεση ξεπερνά τα πολιτικά όρια και αγγίζει τα όρια της προσωπικής στοχοποίησης, όχι ως αδελφός του πρώην πρωθυπουργού αλλά ως απλός πολίτης, οφείλω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και την αλήθεια.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, λοιπόν, ξεκαθαρίζω ότι ουδέποτε καταδικάστηκα αλλά απαλλάχθηκα από το δικαστήριο. Ο νόμος δε που προέβλεπε την παραγραφή του συγκεκριμένου πλημμελήματος δεν ψηφίσθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από την κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, και δημοσιεύθηκε την 11-10-2013 με υπουργό Δικαιοσύνης τον Χαράλαμπο Αθανασίου, Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης τον Κυριάκο Μητσοτάκη και υπουργό Υγείας τον Σπυρίδωνα – Άδωνη Γεωργιάδη, οι οποίοι και τον συνυπογράφουν.

Επειδή λοιπόν ουδέποτε καταδικάστηκα για πλαστογραφία, όπως ψευδώς ανέφερε στη Βουλή ο κος Γεωργιάδης και επειδή ουδέποτε υπήρξε νόμος του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να ευνοήσει προσωπική μου υπόθεση, καλώ τον κ. Γεωργιάδη να διορθώσει τα όσα συκοφαντικά για το πρόσωπό μου, θέλω να πιστεύω από άγνοια, ανέφερε σήμερα από το βήμα της Βουλής».

Διαβάστε ακόμα

Η ειρωνεία του Τσίπρα στον Άδωνι: «Ήρθε ο νονός;» – «Δεν έμαθε αστική ευγένεια από τους γονείς του»

Το αινιγματικό post του Πάνου Καμμένου: Το χωριό καιγότανε και η Μαριώ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ